Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stenske nalepke za Citroenarje

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Stenske nalepke za Citroenarje

  Vsak pravi citroenar in tudi tisti malo manj prvi ima rad tako urejeno stanovanje kot tudi lepe stene. Sedaj dobite lahko stensko nalepko tudi v obliki silhueti najbolj popularnega citroena to Citroen 2cv spaček. In to pri slovenskem podjetju.
  http://www.trendom.si/urbano/536-2cv.html

  Nalepke lahko naročite v različnih dimenzijah in barvah. In sicer širina 80,100,120 in 150 cm ter v 39 barvnih kombinacijah.
  Kako nalepiti nalepko:
  Namestitev stenske nalepke

  Površina, na katero boste namestili stensko nalepko, mora biti ravna, čista, suha in nemastna. Priporočamo da mesto namestitve predhodno očistite s krpo, da odstranite prah in druge nečistoče. Nalepko razvijte na trdo podlago, da bo zadnja stran obrnjena proti vam in počakajte, da se nekoliko zravna na sobni temperaturi. S priloženim aplikatorjem za glajenje močneje pogladite po vsej zadnji površini. Z zgornje, zadnje strani odlepite nekaj centimetrov nosilnega sloja in ga prepognite. Nalepite na prej označeno mesto in nato počasi odstranjujte zadnji sloj, istočasno pa drgnite z aplikatorjem po zgornjem sloju. Ko končate, enakomerno odlepite zgornji sloj(prozorni).Podrobnejši opis namestitve nalepke za steno prejmete ob naročilu. Priporočeni pripomočki za namestitev: Orafol PVC aplikator, olfa nož, zaščitni krep trak, meter in pisalo.
  Vse pripomočke dobite tudi na
  http://www.trendom.si/

  Kako pa to poteka v praksi pa še sledi kmalu upam
  Prvo je treba nalepko lepo raztegniti in izravnati.IMG_6552.jpg
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X