If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zlati CX in pa GSA sta iz serije Passion Citroën, srebrni CX iz serije Voitures d'Antan in DS iz serije Voitures francaises - Francozem je vse to na dohvat ruke za 10-11Eur/kos (skupaj z revijo) ... Blagor jim ...
ne ti časi "akcij" so pa tudi za njih minili ... Prvih nekaj cifer sta bila res po dva - zdaj pa je po en - cena 10,90Eur. Govorim za Passion Citroën.
Za nekatere druge serije so tudi po 9,95Eur.
Ne bi bilo slabo, če bi se pri nas tudi dobili, ane ;)
Mah vse več je razprodanega ... Je pa čisto odvisno od modela ... Zaenkrat je praktično nemogoče (razen po zasoljeni ceni 25-30Eur/kos) dobiti npr BX 16TRS, CX 2000, SM, GSA in pa (presenetljivo) CX GTi Turbo2 - ki je izšel cca mesec nazaj pa je že razprodan ...
PA tale DS je tudi razprodana (no spet jasno, razen prekupčevalci)
Sam sem za GSA, CX 2000 in DS imel neverjetno srečo, da sem naletel na enega preprodajalca, ki pa niti ni oderuh in sem na koncu plačal še znosno ceno ...
no sem za foro enega vzel iz škatle. DS 1963 od solida rally, pa probal mal slikat tko ku citroenovc rečmo. Nisem vzel rajne najbolje izdelan model, ampak.. tkole zgleda
Comment