Announcement

Collapse
No announcement yet.

Priznanja najboljšim koncesionarjem Citroen in DS

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Priznanja najboljšim koncesionarjem Citroen in DS

  Podjetje Citroen Slovenija je na dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju – uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju Citroen financiranje, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta.

  Najboljši koncesionar znamke Citroen in DS v letu 2013 na področju poprodajnih storitev je tisti pooblaščeni serviser znamk Citroen in DS, ki ob doseganju zastavljenih ciljev prodaje nadomestnih delov zagotavlja tudi največji nivo kvalitete na področju servisiranja vozil. Takšen pristop jim zagotavlja dolgoročen uspeh, saj se stranke k njim vračajo….kadar je to seveda potrebno. Torej se vrnejo zaradi potrebne storitve in ne zaradi nekakovostno opravljenega dela. Tako v zadnjem letu ne beležijo nobene vrnitve strank zaradi nepopolno ali nekakovostno opravljenega dela. Letos je to Avtomerkur d.o.o. iz LjubljaneCitroenov prodajalec leta 2013 je tisti, ki ve, da se odnos s stranko ne konča ob predaji vozila, tisti, ki ceni in ustrezno motivira ter nagrajuje svojo prodajno ekipo, tisti, ki ve, da stranki prodajamo najboljše produkte, tisti, ki ve, da vsaka številka šteje, In je tisti, ki verjame v prihodnost blagovne znamke Citroen in DS. Za najboljšega koncesionarja leta na področju prodaje vozil je bilo izbrano podjetje Avto Rajh iz Murske Sobote.

  Najboljši koncesionar v letu 2013 na področju Citroen financiranje je koncesionar, ki 100% predstavlja znamki Citroen in DS tudi na področju financiranja strank. Z doseganjem kvalitete procesov med koncesionarjem in družbo Citroen financiranje doseže najkrajši možni čas odobrite in dosega visok delež financiranja končnih strank v sorazmerju na prodajo. Ta koncesionar ima tudi pregledno stanje zaloge svojih vozil in nadomestnih delov, ter v rokih poravnava svoje obveznosti. To priznanje je letos prejelo podjetje Avtomerkur d.o.o. iz Ljubljane.
  Kdo je najboljši koncesionar? Kaj je tisto kar dela najboljši koncesionar? Najboljši koncesionar je tisti ki je: najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti , dosega najboljše rezultate v svoji regiji, pozna vse stranke in podjetja v svoji regiji, se aktivno ukvarja s svojimi strankami na področju prodaje in poprodaje, ga označujeta strast in zvestoba do znamke Citroen in DS.
  Ta koncesionar si za svoj profesionalizem in pripadnost Citroenu in DS-u zasluži naziv Koncesionar leta. In letos je to Avto Rajh iz Murske Sobote.
  Znamki Citroen in DS na slovenskem trgu zaključujeta uspešno leto 2014. V letu 2014 smo dosegli veliko, zato lahko s ponosom zaključimo, da smo ciljno usmerjeni znamki. Poslanstvo vseh nas je, da delamo v prid in zadovoljstvo naših najpomembnejših strank, to je končnih strank – v našem primeru kupcev in lastnikov vozil Citroen in DS.
  Pri tem nas vodi jasna vizija:
  – Izstopamo iz povprečja in razmišljamo drugače, novo, drzno …
  – Razmišljamo o vsakdanjih in strateških izzivih
  – Upoštevamo ideje naših ekip in spodbujamo rast in napredek vsakega člana
  Vse to so naj ostane v letu 2015 zapisano v genih naših znamk in vseh zaposlenih na znamkah, ki si delimo vrednote, katere temeljijo na spoštovanju, odgovornosti, trajnostnemu razvoju in drznosti.
  Vir: Citroen
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X