Announcement

Collapse
No announcement yet.

Konec slovenskega Citroen Slovenija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Konec slovenskega Citroen Slovenija

  No pa smo dočakali tudi to ...

  Naš forum je zaenkrat še slovenski ga pa bomo seveda prodali prvemu tujcu ki bo pljunil pare

  Sedaj slovenskega citroena kot predstavnika v slovenski lasti ne bomo imeli nekaj časa več.

  ~12241619_10207704253707013_3937182095076835926_n.jpg
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/

 • #2
  Peugeot Slovenija in Citroen Slovenija v švicarske roke

  S petkovim podpisom pogodbe o prenosu poslovnega deleža sta Skupina PSA in Skupina Emil Frey naredili prvi formalni korak k novi organizaciji delovanja znamk Peugeot, Citroën in DS na slovenskem trgu.
  ~Kljub temu, da se je v avtomobilski javnosti že nekaj časa govorilo o tem, da naj bi Skupina Emil Frey prevzela organizacijo prodajnih in poprodajnih storitev treh povezanih francoskih znamk na slovenskem trgu, je včerajšnja uradna objava požela kar nekaj zanimanja. Razlog za to odločitev naj bi bila predanost Skupine PSA strategiji “Back in the Race” z namenom lastne gospodarske obnove, kar naj bi dosegli ” … s prilagoditvijo svoje organizacije, večje učinkovitosti, agilnosti in moči v povezavi s kontekstom lokalnega trga.”
  V tem kontekstu je videti Skupina Emil Frey idealen partner: gre za švicarsko družinsko podjetje v zasebni lasti, ki je že več kot 90 let v avtomobilskem poslu in je hkrati že prisotno v regiji. Imajo preko 7.000 zaposlenih ter so specializirani za veleprodajo in maloprodajo, financiranje, leasing, logistiko vozil in nadomestnih delov. Trenutno delujejo v enajstih evropskih državah, med drugim tudi na sosednjem Hrvaškem.
  Kot je to že običajno pri podobnih objavah, zagotavljajo, da bodo ohranjene vse obstoječe pogodbe o zaposlitvi, koncesijske pogodbe in obstoječi dogovori z dobavitelji in partnerji. Enako ostaja tudi vodstvo podjetij, na čelu katerih je Jožko Tomšič.
  Skupina Emil Frey bo postala 100% lastnik sedanjih podružnic Peugeot Slovenija, d.o.o. in Citroen Slovenija, d.o.o. s 1. februarjem prihodnjega leta, po preteku ustreznega zakonitega roka. Mi pa upamo, da se bo vihar reorganizacij znamk PSA na našem trgu končno vsaj nekoliko umiril.
  Avtomobilizem.com (Vir: PSA.)
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/

  Comment

  Working...
  X