Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kaj od Citroena je ostalo v Kopru

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kaj od Citroena je ostalo v Kopru

  vir primorske novice

  Tradicija in strokovnost Citroën sta ostali v Kopru

  Pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Citroën na Obali je s 1. 8. 2012 postalo podjetje AVTOPRIM d.o.o. iz Kopra. (neplačano oglasno sporočilo povzemamo iz primorskih novic, mogče nam rečej vsaj hvala.)


  Prodaja Citroënovih vozil je v Kopru postala del tradicije, zgodovine. V poplavi avtomobilskih značk, ki se zlasti v zadnjih letih pripenjajo in snemajo s pročelij poslovnih stavb, pa je novica da je Citroën vendarle ostal v Kopru še kako dobrodošla med zvestimi kupci te avtomobilske znamke. Dyana, pa legendarni Ami, cenovno nadvse ugodni modeli iz 80-ih in 90-let, ki so preplavili ceste tod okoli, do zanimivih in okolju prijaznih vozil, ki danes blestijo v salonu tik pod koprsko štiripasovnico.
  AVTOPRIM KOPER, Ulica 15. maja 18, telefon: 05/6681 250

  Modra linija holding je od avgusta dalje lastnica tudi podjetja AVTOPRIM, ki nadaljuje na Obali s prodajo Citroënovih vozil in vseh poprodajnih aktivnosti, s čimer so ohranili celovito ponudbo avtomobilskega sveta, ki so ga v Kopru in okolici vajeni. Kolektiv Avtoprima vodi Dean Hrvatin, ki pravi:
  “Trenutno se vse aktivnosti vršijo še na stari lokaciji, toda v smislu zagotavljanja celovite ponudbe na enem mestu, se bomo predvidoma že s koncem letošnjega leta selili na novo lokacijo, na drugo stran hitre ceste, Istrska cesta 12.”
  Vse na enem mestu

  Tempo vsakodnevnih obveznosti je čedalje bol neizprosen pri odmerjanju časa, zato se tudi v družbi AVTOPRIM zavedajo potrebe po zagotavljanju celotne ponudbe. Salon novih vozil, ki so kupcem na voljo, je le ena od dejavnosti, ki se vršijo pod njihovo streho. Kupci pri nas poleg novih vozil lahko izbirajo tudi med pestro ponudbo rabljenih modelov vozil in nadomestnih delov. Vsekakor pa ne gre zanemariti poprodajnih aktivnosti, ki se vršijo po nakupu: servisno-mehanične storitve ter karoserijska dela, ki zajemajo tako kleparske kot ličarske usluge, in ne nazadnje pomoč pri financiranju – da, tudi to lahko kupci uredijo pri osebju v Avtoprimovem salonu.
  Ostajajo zvesti svojemu poslanstvu

  Avtomobilska znamka Citroën je od nekdaj povezana s športom, zato ni naključje, da jo kot zvestega pokrovitelja srečujemo v različnih športnih klubih. V ta namen je podjetje AVTOPRIM v začetku jeseni dal v uporabo kar pet Citroënovih vozil rokometnemu klubu RK Cimos Koper, s katerimi bodo rokometaši in predstavniki kluba lažje vozili zmagam naproti.
  Prijazno osebje družbe AVTOPRIM ostaja zvesto starim kupcem, obenem pa z novimi akcijami v salon vabi nove kupce, ki jim bodo z veseljem ustregli.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X