Socialna omrežja
Ste član in imate svoj profil na google, facebooka, pintresa ali kaj podobnega oziroma boste, kdaj v bodoče to poslali. Polklikajte potrdite pridružie sledite se Citroen Biltenu na socialnih omrežjih.
Pridružite in dodajte nam kaj vsebine na našo google stran
www.google.com/+Citroenbilten
Naša facebok stran ima že nakaj lajkov z vašo pomočjo jih bo še več
https://www.facebook.com/Citroenbilten
Torej pomagate nam tudi dobiti, čim več lajkov za spletno stran na facebooku.
Vsi pa se lahko pridružite skupini in vsi lahko dodate svoje prispevke mnejnaj poste slike obvesitla. Naša skupina ima že prek 3000 članov in je največja slovenska skupina na temo Citroen.
https://www.facebook.com/groups/citroenbilten/
Se spomnite še myspaca tudi tam nas lahko še vedno najdete
https://myspace.com/citroenbilten
Uporabnike twiterja vabimo da sletite našim objavam na twiterju in nam pomagate dobiti nove sledilce.
https://twitter.com/citroenbilten
Tudi na instagram potrebujemo nove sledilce
http://instagram.com/citroenbilten#
Torej sledite nam in objavite naše povezave socialnih omrežij čim večkrat na svojih straneg in profilih socialnih omrežij hvala.
Seveda si želimo tudi večje število postov in zanimvih tem na našem portalu. Lahko pišete o čemer koli, če ne veste točno kaj bi pisali pa lahko napišete tudi kaj o Citroenu. Če najdete kej kaj zanimvega na drugih straneh in portali to lahko zalepite na naš portal, in nam tako pomagati zbrati čim več informacij na eni strani. Naš portal je zadnjih 10 let arhiv vseh zanimivih novic, vaših zgodb, teđav in pozitivnih stvari, ki ste jih že in jih še boste doživeli.
www.citroenbilten.com Ima v letu 2014 že skoraj 6000 različnih tem (5,829) in skoraj že 60.000 prispevkov (54,824) in preko 6000 registriranih uporabnikov (6,098)