Announcement

Collapse
No announcement yet.

Potrebjemo povezave

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Potrebjemo povezave

  Nujno rabimo in iščemo, čim več povezav na internetu na našo stran Citroen Bilten www.citroenbilten.com
  Nujno potrebujemo pomoč vseh članov, obiskovalcev, našega portal, da nam vsak po svojih močeh pri tem pomaga.
  Če imate kakršnokoli svojo spletno stran dodajte povezavo na na našo stran. Če ne veste kam in kako bi to dodali nas lahko kontaktirate oz. Podjetje Bilten.net (več spodaj) in bomo to brez plačno naredili. Drugače pa se obrnite na skrbnika spletnih strani, da vam to uredijo.
  Se pravi doda tekst besedilo Citroen Bilten in povezavo na našo stran www.citroenbilten.com nekam na vašo spletno stran.
  Če imate, kje brezplačne spletne strani ali imate odprt svoj blog ali kaj podobnega nujno dodajte med prijateljske povezave še naš Citroen Bilten. Če si lahko vzamete, čas napišite še kratko mnenje članek tekst o poralu Citroen Bilten in to dodate skupaj s povezavo na to vašo brezplačno stran ali bloger.
  Če strani nimate znate pa napisat dober tekst predstavitev na temo Citroen Bilten dolg vsaj 300 besed nam to lahko pošljete tudi na naš email in bomo samo poiskali strani, kjer bi to lahko objavili.
  Ste člani kakih drugih podobnih avtomobilskih ali čisto drugačnihvinternih ali javnih forumov. Če se da, nas tam lahko večkrat omenite in citirajte naš forum in portal in ob temu dodate povezavo. Če to ni dovoljeno pa prosimo vse, ki ste člani tematsko kakršnih koli spletnih skupnosti dodate povezavo na naš forum v svoj podpis. Če rabite, da to uredite pomoč se obrnite na nas oz Bilten.net
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X