Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iščemo pomoč in sodelovanje

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Iščemo pomoč in sodelovanje

  Kot sem obljubl tokrat malce podrobneje kako lahko pomagate.
  Velika pomoč bo če vsak obiskovalec to že prebere in še večja, če da ob tem kakšen predlog pripombo.

  Iščemo pomoč in sodelovanje
  OBISKOVALCE
  Iščemo načine kako na naš portal pripeljati več obiskovalcev. Torej prosimo vse da nam pomagate v tej smeri. Povabite in nas predstavite v svojih okoljih in po svojih močeh. Osebno in tudi na vse druge načine povabite osebe da nas obiščejo. Objavite našo povezavo povsod, kjer to lahko in objavite svoje povezave na našem portalu. Če imate kakšno idejo kako bi vi samo privabili več obiskovalcev bomo veseli če boste to delili z nami. Odprti mo za vse predloge in ideje, ter vedno vsi priskočimo na pomoč da se zadeve naredijo.
  MODERATORJE
  Naš forum že dlje časa deluje brez moderatorjev. Vsak, ki ima vsaj malo časa in spremlja določeno temo več kot ostale na forumu, bi lahko občasno opravil tudi moderatorstvo. Se pravi vsaj nekajkrat pregleda in uredi poste. Urejanje postov je to da združi iste teme, premakne stare poste v arhiv. Pobriše ali premakne drevesa v prave teme. Če so kaka sporočila neprimerna ali se res ne tičejo teme gredo v koš. Moderator tudi poskrbi za to, da se na njegovem področju dodaja nove teme novice članki. Če le lahko odgovori na postavljena vprašanja oz da vem obiskovalcem kakšen nasvet. Skratka moderator skuša poskrbeti da je posamezno drevo vedno urejeno zanimivo aktualno in v skladu zpravili foruma.
  SUPER MODERATOR
  Isto kot moderator le da ureja oz. moderira lahko več dreves.
  ADMINISTRATORJI
  Žal ima naš forum le par administratorjev. Eden med njimi sem sam in vem kako težko je brez posebnega znanja skrbeti za vse tehnične zadeve na forumu. Torej iščemo pomoč vseh dobre volje pri administraciji upravljanju foruma .
  Administratorji urejajo izgled, teme vse dodatke, uporabnike drevesa portal bloge torej vse to kar navadni uporabniki tega portala en vidimo. Administratorske pravice in oddelki so razdeljeni torej je lahko vsak v pomoč kot administrator za en del področja.
  Ob tem iščemo vse ljudi dobre volje, ki bi v duhu tega foruma in portala pomagali. Pri : Grafično Oblikovanju, Prevod, Vsebina, Urejanje uporabnikov, Urejanje dodatkov, koledar blog portal itd.. Torej lahko vsak , ki bi sodeloval in pomagal kot administrator prevez košček tega. Kolikor si pač lahko vsak utrga časa za to. Ob tem imate vso pomoč vseh na forumu in če ne drugega se boste ob tem nekaj naučili in boste lahko čez čas tudi samo imeli svoj portal in ga sami vodili in upravljali.
  Torej vsa vprašanja glede administracije postavite tukaj in zagotovil vam bomo vse da dobite pravi odgvr oz. zadevo sami pregledat in uredite tako kot vi mislite da je najbolje.
  UPORABNIKI
  Kdo ve kaj storiti, da bi registrirani uporabniki bolj intenzivno izkoriščali potencial in možnosti , ki jih nudi portal Citroen Bilten. Na tem mestu ponovno prosimo vse uporabnike, da si uredite svoj profil. Tudi, če našega foruma iz kakršnih koli osebnih ali ideoloških razlogov ne uporabljajte več in ne boste tega stori nikoli vsa prosimo, da vsaj uredite svoj profil. Tako vas bodo vsaj našli in razumel tudi naši obiskovalci in uporabniki. Edina zadeva, ki je obvezan je vpis delujočega poštnega naslova vse ostalo si lahko uredite sami in za to je več kot dovolj opij in možnosti.
  ČLAN FORUMA
  Seveda bi želeli v bodoče povečati število članov foruma, to so naši pravi lastniki in praktično naši fifnacerji. Toliko denarja kot sami uspem sprti zbrati toliko lahko vložimo v ta forum. Kdo ste člani in natančna finančna pročila so bila bodo in so vedno dostpna vsem na forumu. Člani foruma imajo več pravic in maj omejitev na forum. S tem se lahko primerjao z adminstratorji. Torej lahko dodaj več pripnk in imajo podobno več pravis na veh področjih. KO bo frum urejen bomo spet izklopili prikazovanje reklamnih spročil za člane foruma, torej če vas oglasne pasice na forumu motite se temu lahko izognete z lako to imenuete vip članstvon na tem forumu.

  OGLAŠEVANJE
  Kdo ima kako lastno intenret stran oz uprablja internet la lasnto promocijo prepoznavst ali to počene le v poslnve komericalne namene ve kako je pomembno da ste z oglasi, povezavami, imeni vsebino pristni na pomembih in dobrih stranek. Naš portal je rangirna (kljub raznim nihanjom) kar visko na vseh lestvicah. Vsekakor med več miljaradi domen in strami, ki so na spletu zasedamo meso višje od 2 miljona. Torej iščemo vse predloge kako pridobii oglaševalce in vse kje bi lahko oglaševali naš forum. ČE ima kdo kako idejo naj to glasno in jano poev- Če bi se kdo s tem bolj intentivno ukfvaaj naj se na m pridruži.
  Vsi registriani uprabniki imate pri oglaševnaju in promociji prednost in uugodonsti.

  DONACIJE
  Poleg moralne in delovne podpre administratorjev in članov foruma se naš poral želi financirati tudi z donacijami, Torej prispevkov naših članov iprabnikv in obiskovalcev. Če ima kdo idej oz kako to bolje izpeljati je doborošel da nam ob tem pomaga.

  Toliko za iztočniop kako lahko sodeluejt in pomagate na tem forum, več pa ko bo o tem kako vprašanje.

  Lahko na tej temi, preko kontakti na portalu ali na mail admin in afna citroenbilten com
  Last edited by 2cv; 23rd December 2009, 18:24.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/

 • #2
  Re: Iščemo pomoč in sodelovanje

  LP. Že, če bi imeli nalepke (CITROEN BILTEN) bi bila dobra reklama, jaz bi jo takoj nalimal na avto.Lp

  Comment

  Working...
  X