Spoštovani forumaši,

Spletna trgovina Avtobrisalci.com je specializirana spletna stran za prodajo avtomobilskih brisalcev. V ponudbi imamo kvalitetne brisalce za skoraj vse avtomobile, ki se trenutno vozijo po cesti, našo ponudbo pa sproti dopolnjujemo z brisalci za nove modele, ki prihajajo na trg.

Click image for larger version

Name:	brisalci.jpg
Views:	1
Size:	21.4 KB
ID:	100301

Zakaj se odločiti za nakup preko naše spletne strani?

  • Ugodne cene in odlična kvaliteta.
  • Specializirana prodaja (zato vemo, kaj prodajamo, kar je dandanes, ko je na trgu ogromno avtov, ki imajo različne dimenzije brisalcev in tipe priključkov, še kako pomembno.
  • Enostaven nakup (na spletni strani imamo enostaven iskalnik, ki vam ob izbiri znamke in modela prikaže ustrezne brisalce za vaš avto, poleg tega registracija za nakup ni potrebna, tako da vam oddaja naročila vzame le dobro minutko).
  • 100% varen nakup (možnost plačila po povzetju in možnost vračila blaga).
  • Pomoč pri nakupu / montaži / svetovanju (z veseljem vam preko telefonske številke ali emaila razjasnimo kakšno težavo ali vprašanje, ki ga imate glede brisalcev na vašem avtomobilu)


Ponudba za citroenbilten forumaše:

V kolikor se odločite za nakup, v košarici vpišite kodo citroenbilten, ki vam bo prinesla 5% popusta pri nakupu. Trenutno imamo v ponudbi brisalce za vse Citroenove avtomobile novejše dobe (od 1990 dalje). Citroen ima kar nekaj modelov, ki imajo zelo specifične in težko dobavljive brisalce. Med njimi so npr. C4 Picasso in Grand Picasso, a brez skrbi, pri nas imamo brisalce tudi za te avtomobile.


Hvala za pozornost in lep pozdrav! :)