..............
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Citroen 2CV, Citroen Dyana in Citroen serija A (Spaček in podobno) Testi in Razni članki
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Testi in članki o Spačku oz. 2cv
2 dni nazaj sem v eni štacuni kupil revijo classic car mart, mater ne vem, amak a se tile angleži hecajo, al to resno imenjujeo obnova?
Comment
-
res so šalabajzeri
Comment
-
angleži restavratorji? eh, vsi pač ne
Comment
-
Originally posted by garacmoja najljubša knjiga, v lasti jo imam skoraj 30 let!
žal je v zelo slabem stanju, sem jo nekaj doplonil in dorisal (pa ne audi znak čojko)
Comment
-
Čaki malo, a ni tisti pod št. 2 Bijou? Pa kaj je bil to za en citroen? Vem, da so jih naredili samo za eno pest ampak več ne.Last edited by 2cv; 13th June 2007, 23:36.
Comment
-
Originally posted by garacmoja najljubša knjiga, v lasti jo imam skoraj 30 let!
žal je v zelo slabem stanju, sem jo nekaj doplonil in dorisal (pa ne audi znak čojko)
Comment
-
En zapis o 2cv 4x4 sahara! Bom zelo zadovoljen, če nekdo, ki zna italjansko napiše kratek povzetek. Morda spet izkoristimo Gorana, Mateja ali Uroša? Bi utegenli met malo cajta?
(osebno se znam le predstaviti in računati do 20)
Comment
-
madonca smo malo pozabili na dedke in babice, oz. starodobnikeAttached Files
Comment
-
ponovno primerjamo zastavo in cimos 2cvAttached Files
Comment
-
nekaj osnovnih podatkov o obeh vozilih, ki sta bili prvi avto za veliko naših očetovAttached Files
Comment
-
Originally posted by garacEn zapis o 2cv 4x4 sahara! Bom zelo zadovoljen, če nekdo, ki zna italjansko napiše kratek povzetek. Morda spet izkoristimo Gorana, Mateja ali Uroša? Bi utegenli met malo cajta?
(osebno se znam le predstaviti in računati do 20)
Imenovali so jih "2 konja", v resnici pa je bil dromedarij z integralnim pogonom (to je na vse 4).
Med mnogo različicami popularnega modela blesti tudi tisti z dvojnim motorjem iz leta 58, danes zelo redko v uporabi kot terenc. Eden motor spredaj in eden zadaj, nedvisna drug od drugega in z dvojnim prenosom.<<< VEDNO PIHA KONTRA >>>
Comment
-
ne moreš verjet, po par letih sem dobil vrnjeno mojo knjigo s zapisi o 2cv 1948-88, sem tako vesel, da moram pripet vsaj eno stran iz knjigeAttached Files
Comment
Comment