Announcement

Collapse
No announcement yet.

Angelina Jolie in Brad Pitt Seen Snemanje novega filma v Classic Citroen DS

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Angelina Jolie in Brad Pitt Seen Snemanje novega filma v Classic Citroen DS

  Poročila sta se v avgustu in še vedno velja za eno najlepših hollywoodskih parov, vendar je njihova medenih tednih se vse vrti okoli dela. Angelina Jolie in Brad Pitt Mravljinček so prebivajo zaposlen na čudovitem otoku Malta v zadnjem času. Jih trenutno delajo na svojem prvem projektu skupaj, saj Gospod in gospa Smith leta 2005, je film, ki jih je dobil skupaj z na prvem mestu.

  So morda skrbi glede svoje zasebnosti, če upoštevamo njihove poroke slovesnosti v Franciji na 23. avgust je bil zelo diskreten, a paparaci ne bodo prenehali loviš nekaj, ko gre za poslovanje. In to je precej, kar smo bili do Malte v zadnjih mesecih.

  Se gospod in gospa Smith zvezde so opazili snemal prizore v klasičnem Citroen DS kabriolet v Gozo, otok malteškega otočja v Sredozemskem morju, v ponedeljek, z Brad volanom in Angelina na sovoznikovem sedežu. Ne, da ne ljubim te ljudi in njihovo nastopali, vendar nam pobliže do tega avtomobila za eno sekundo.

  Citroen DS, avto za snemanje industrijo

  Zdaj, kolikor smo lahko povem iz slik Govorimo o modelu DS 19, nekje do konca leta 1950 - Začetek od leta 1960, kar je precej, ena od najslavnejših let za avto. Citroen je srednje velik avtomobil je bil izdelan in francosko podjetje trži 1955-1975 v sedan, vagon / nepremičnine in zamenljivih konfiguracijah telesa.

  Model se je štelo kot revolucionarnem igri-changer od takrat, ko je prišel z novimi funkcijami, kot svoji aerodinamični futuristični zasnovi karoserije in inovativno tehnologijo. DS postavili nove standarde na področju kakovosti na vožnjo, vodljivost in zaviranje. Citroen prodal skoraj 1,5 milijona D-serije v času obstoja modela.

  Res dobro vzmetenje

  Obstaja ena funkcija, ki v celoti povezan z avto Angelina Jolie in Brad Pitt se uporabljajo v njihovi filmski sceni. Vidiš, Citroen DS je tudi priznani za svoje hidropnevmatskim samouravnalnega vzmetenjem, ki je omogočil avto, da je eden izmed najbolj stabilnih vozil v industriji.

  To je razlog, zakaj je DS uporabljajo v številnih filmskih in televizijskih produkcijah, vključno s fotoaparati avtomobilov za konjske dirke. To je tudi razlog, posadka jo je izbrala za film, razen za svoje vintage okus seveda.

  Kot na neodvisni film slavni igralci streljajo, By Sea dokumentira izziv dolgoletni poročeni par obraz, saj gredo na dopust po vsej Evropi leta 1970.

  angelina-jolie-and-brad-pitt-seen-filming-their-new-movie-in-a-classic-citroen-ds-88494-7.jpg
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X