Announcement

Collapse
No announcement yet.

ZBIRAM INFO O CX-ih

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ZBIRAM INFO O CX-ih

  spoštovani prijatelji zanimajo me informacije o vsem kar diši po cx-u. Upam da bom zadel na lotu in da si bom naredil moj sanjski cx. Prosim sporočajte mi vse informacije
  lp
  branko 041 688 527 ali pa bre@email.si

 • #2
  Zdravo !

  Praviš da imaš belega GTIja, ene parkrat sem srečal takega CXa na cesti ( jaz vozim slonokoščenega GSa) . Bilo pa je enkrat v Slov. Konjicah drugič pa mislim da Križni vrh - si to mogoče ti ? Sem pa zadnjič pri eni hiši tam gor videl parkiranega belega CX 25 GTI TURBO 2 brez tablic, pa očitno je bil od nekod uvožen ( okvir za tablice ala švica ). Čeprav se takega avta ja ne da več uvozit ?

  LP

  Comment


  • #3
   Abraxas.. hm.. uvozit se tak avto ze da... sam registrirat ga ne mores pr nas.. :) pravis nekaj o slov.konjicah & kriznem vrhu... to zelo disi po nasih krajih :) sem iz poljcan.. blizu? se dobimo kdaj na kaki pijaci :) drugace pa iscem trenutno kakega GSa za vsakodnevne potrebe.. no ja konc koncev bi BX tut lahko bil samo pac ma vsak svoje favorite:)

   no..
   LP

   Comment


   • #4
    VSE KAR DIŠI !!

    TOREJ: VESEL SEM DA SE KAJ DOGAJA KLELE SICER PA IMAM JAZ ENEGA "KAO" FAMILJARE CX-A DIZL NA ZALOGI PA TUDI GTI-JA KI MU TRENUTNO MANJKA DIHTUNGA NA GLAVI IN PA NAJVEČJI PROBLEM PAPIRJI SAJ JE TO ŠVICARSKA VARIJANTA. SICER PA ONI STRIČEK ZA ONEGA TRBO 2 HOČE 1000 EURO KAR PA JE PO MOJE ODLOČNO PREVEČ SAJ NIMA PAPIRJEV IN TISTI AVTO STOJI KR LEP ČAS TOREJ BO VERJETNO TUDI PRI NJEM PROBLEM GLAVA NA MOTORJU. SICER PA ČE KOGA ZANIMA TURBO 2 GA PRODAJA EN MOJ ZNANEC KI PA PRI CENI NI RAVNO SKROMEN IN JE AVTO NAREJEN V O OCENJEN NA 600 - 700 K. JAZ SE REDNO PREVAŽAM V ROGAŠKO IN NAZAJ TAKO DA SEM NA TRASI KRIŽNI VRH KR POGOSTI GOST. MOJ TELEFON 041 688 527 PA RUFNITE KAJ DA GREMO NA PIR. LP BRE OZ CX FAN;):P

    Comment


    • #5
     cx klub 2003!

     Odločil sem se, da v letu ki prihaja ustanovim cx klub. CX-ARJI na plan in površje.
     lp
     cx fan

     :)

     Comment


     • #6
      Ce me vzamete, bi se se jaz prislinil zraven.

      Kaj bomo pa poceli? A se bomo zapeljali kdaj po Lentu gor in dol, hudo gledali, parkirali v vrsti in navijali motorje na 6000 obratov (kot tisti motoristi v Mad Maxu...)? A bomo kdaj naklofali koga, ki nima CX-a? In kdaj kakega G.o.l.f.a vrgli v vodo? A si bomo izmenjevali pupe? Se ze veselim! (-:

      Ehm... a bo clanarina? )-:

      LP, Jure

      Comment


      • #7
       Zanimiva varianta, tudi jaz bi se pridružil, na začetku sicer le kot član simpatizer (pomanjkanje časa - lani nisem s spačkom prevozil niti 1000 km v celem letu), saj trenutno niti v CKS nisem pretirano aktiven.:):)
       LP

       Comment


       • #8
        Se en klub....
        A mi lahko zaupas zakaj si se odlocil za taksno potezo. ;)
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        prodam Visa MP, naredil AX-emobil, uzivam v C5 III

        Comment


        • #9
         odločitev!!!

         ker je v slo registriranih še samo cca 70 cx-ov številka seveda pada in obstoječe organiziranosti citroenov v slo po mojem mnenju ne zadoščajo interesom voznikov cx-ov, ki so specifični po skoraj vseh pogledih. moja draga mi je v ta namen dovolila uporabljati zapuščeno kmetijo ki ima zelooooo velik skedenj!!!
         lp
         cx fan

         Comment


         • #10
          Še povej na kerem koncu je ta skedenj (ne rečt na travniku) da vidim kako daleč bom hodil svojega šraufat. Če namreč privlečem še eno zadevo potrebno šraufanja domov, me bo foter razšraufal. :D

          LP

          Comment


          • #11
           Pa ja, jaz bi bil tudi z veseljem zraven:)

           Če ne prej, upam, da bom do sredine leta uspel spet priti do kakšnega CX-a. Do takrat pa zgolj kot simpatizer:o in zainteresiran firbec....

           OK, lepo se mejte,
           Benjo

           Comment


           • #12
            Še malo, pa bo pri Ptuju nastala prva CX delavnica, he he.
            Včeraj sem spet šel pozdraviti svojega lepotca. Vsakič sproti mi je bolj všeč. Moram priznati, poleg spakoslava in DS res najbolj simpatičen kup pleha, moj moj moj moj moj.
            LP

            Comment


            • #13
             ogled cx-ov!

             jutro v torek sem si vzel čas in grem na dopust, seveda zato da si ogledam nekaj cx-ov. poročilo sledi
             lp
             branko

             Comment


             • #14
              živ

              sam da veste da sem še živ!
              lp
              cx fan
              ps a so tudi drugi vozniki cx ov živi?
              :jezik

              Comment


              • #15
               Glede lastnikov CX-ov. V naši soseski je nekdo postal lastnik srebrnega CX-a (novi tip). Za katero različico gre, ne vem, ker je bil zasnežen. Ali je vozen, ne vem, vendar vsaj od daleč izgleda dobro ohranjen.

               [Edited on 1-3-2004 by Tito]
               LP

               Comment

               Working...
               X