Announcement

Collapse
No announcement yet.

AX - ventilator gretja in stisnjen prag

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • AX - ventilator gretja in stisnjen prag

  Starša sta šla malo na teren (bolj letela) in pri tem stisnila desni prag, ga (verjetno) malo zvila navzgor, posledično se je srednji stebriček bolj usločil, zazeval bolj ven in obojna vrata imajo sedaj zgoraj na sredi dvocentimetrsko distanco do strehe. Ve kdo za kakšnega solidnega, pa ne dragega kleparja, ki bi to uspešno saniral, saj se mi zdi, da bi znalo bit popravilo komplicirano in predrago (zvita struktura avta, prag bi moral od znotraj nekako napihnit). Opažam tudi, da ne dela ventilator gretja kabine, kar je v teh snežnih mrzlih dnevih velik problem, če se cijaziš po mestu. Ne dela niti gretje zadnje šipe (kontakti na šipi in vse varovalke so v redu), morda je povezano, morda celo s poskusi letenja. Nekatere varovalke sploh ne dobijo štroma, pa me zanima, če je kje kakšen konektor, ki se je snel ipd. Skratka, sami problemi.
  Hvala in vsem SREČNO NOVO LETO 2006 !!!
  alex

 • #2
  Re: AX - ventilator gretja in stisnjen prag

  Poškodba je kar huda. Potrebno je pričvrstiti avto na ravnalno mizo in potegniti s konjem na grobo mero. Pragov ne napihujejo, ampak s posebnim punktirnim aparatom točksto pritrdijo majhne trikotnike na ustrezna mesta in s protiutežjo izvlačijo na mero. Koliko košta. Drago ni, je pa za cenejši avto težko koga nategniti, da ti ga da na mizo. Ravnanje ene 80k, barvanje pa izgleda celega boka in strehe.

  Comment


  • #3
   Re: AX - ventilator gretja in stisnjen prag

   udarjen je samo spodaj (in to verjetno po travi, ker je barva praga spodaj skoraj OK), tako da barvanje strehe in boka odpade. Predvsem mi pa lahko kdo pomaga za ta ventilator, če ima napeljava kakšne (staknjene?) konektorje kje, ker ne bi rad plačeval 10-15 ksit električarju, če morda lahko uštimam sam. Hvala za vsak odgovor.
   Last edited by esem; 4th January 2006, 04:48.

   Comment


   • #4
    Re: AX - ventilator gretja in stisnjen prag

    Ventilator za AX-a ti lahko popravim oz. zamenjam in pregledam el. napeljavo. *******
    Last edited by Interceptor; 26th March 2006, 11:55.

    Comment

    Working...
    X