Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oglaševanje na forumu

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oglaševanje na forumu

  Vsem članom smo poslali ta email, kdor ga ni dobil si ga lahko prebere tukaj.

  Če vas na internetu ni vas ni.
  Če ste na internetu pa vas ne najdejo vas ni.
  Če ste na internetu in vas ne najdejo in za to ničesar ne naredite potem ste ves čas in denar, ki ste ga vložili v internet porabili ne pametno.

  Citroenbilten.com poskrbi za to da vas najdejo. Še več.
  V vseh marketinških akcijah je ustno priporočilo znanca, prijatelja (word mouth) na prvem mestu in najpomembnejše. Na našem portalu si boste zagotovili vedno dobro besedo, za to poskrbimo mi vi za vse ostalo,

  Ta email vam pošiljam za to, ker sem v letu 2007 prejel vaš reklami email, torej veste kako pomemben del je iskalni marketing in vso ostalo internetno oglaševanje.

  Ker je oglaševalski prostor omejen bodo prvi tisti, kateri prej odgovorijo in pokažejo zanimanje in interes. Vsi ostali in pa tisti, ki se za oglaševanje in marketinške akcije še odločate pa se boste z nami o vsem dogovorili sproti,
  Smo prilagodljivi in ustrežljivi pri vseh teh stvareh.

  Kot prvo nudimo možnost, da si zagotovite reklamni prostor in s tem prepoznavnost na našem portalu vsem našim članom. Torej če sami niste lastniki podjetij, pa ste mogoče zaposleni tako, da lahko posredujete ponudbo za oglaševanje firmi v kateri delat, mogoče imate sorodnike znance in prijatelje, ki imajo interes za promocijo in oglaševanje,
  Kot registriran član foruma in kot izbran prejemnik tega sporočila ste med prvimi, ki ste prejeli to informacijo in verjamem, da boste to znali pravilo izkoristiti.


  PS. V uredništvu se zavedamo, da nekateri naključno izbrani člani, ki ste prejeli ta email v tem trenutku ne veste kdo in zakaj bi lahko z oglaševanjem obogatil naš portal. Mogoče lahko ta mail komu posredujete oz. Boste tokom leta naleteli na koga in nam pomagate in posredujete pri iskanju oglaševelcev za portal citroenbilten.com.

  Admin citroenbilten.com
  admin@citroenbilten.com
  Last edited by 2cv; 11th March 2011, 10:51.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/

 • #2
  Re: Oglaševanje na forumu

  Objavljeno maj.2011

  O vseh posebnih akcijah in ugodnostih boste po registraciji na portal redno obveščeni po elektronski pošti in seznanjeni z vsemi novostmi na portalu.  Lep pozdrav in hvala za vaše zanimanje za oglaševanja na portalu Citroen Bilten

  Po letu 2007 prvič zopet iščemo resnega oglaševalca, sponzorje in seveda še naprej tudi donatorje, predvsem za to da bomo poboljšali in obogatili naš portal in bomo imeli tudi samo sredstva za svojo promocijo in boljšo predstavnost in še boljšo pozicijo na spletu. Torej bodo vaša sredstva in vaša promocija s tem še boljša.
  V prilogi je celoten komplet predstavitve s cenikom in vsemi potrebnimi dodatki in dokument o oglaševanju na CitroenBilten.com
  Po sklenjenem dogovoru in naročilu vam izdamo račun za oglaševanje in po plačili realiziramo dogovorjeno in po realizaciji vam prične teči vaše oglaševalsko obdobje.
  Cene so informativne in so možni vsi dogovori, popusti in vse druge oblike materialne kompenzacije.
  Oglaševanje se izvaja po načelo kdor prvi pride prvi oglašuje, tudi če naslednji oglaševalec ponudi več ne bo s tem v nobeni prednosti ali boljši poziciji, če je ta že oddana in dogovorjena z drugim oglaševalcem.
  Novost je to da imate lahko svojo temo, kjer imate vse moderatorke pravice in lahko s člani obiskovalci in vsemi drugi preko portal tudi komunicirate. Sami objavljate svoja oglasna sporočila in dodajate akcijske in tekoče ponudbe.
  Citroen Bilten ima googlov rang PR4 torej novost da vam v meniju povezave objavimo povezavo na vašo spletno stran in si s tem pridobite dobre pogoje za optimizacijo vaših lastnih strani.
  Prisotni smo tudi na www.facebook.com/Citroenb tako s stranjo, kot z večini profili kjer imamo že preko 6000 prijateljev iz celega sveta. Imamo svojo skupino, ki vztrajno narašča. V prihodnje bomo s pomočjo tega in drugih socialnih omrežji skušali pridobit več mednarodnih sodelavce in s tem naredili naš portal bolj zanimiv. V Sloveniji bomo z optimizacijami in raznim akcijami in povezovanji še naprej skušali ostati med vodilnimi avtomobilističnimi portali.
  V prilogi so vsi podatki če pa potrebujete kakršne koli dodatn informacije nas kontaktirajte.
  Lahko tudi preko skype: ales2cv ali msn: citroenbilten@homail.com
  Email: info@citroenbilten.com
  Aleš Drobnič s.p.Bilten
  PP 13, Komarijska pot 15
  1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija
  Mobi: 031 691 657 begin_of_the_skype_highlighting 031 691 657 end_of_the_skype_highlighting
  Tel: 01 3655 249 begin_of_the_skype_highlighting 01 3655 249 end_of_the_skype_highlighting
  http://www.bilten.net/
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/

  Comment


  • #3
   Cenik oglaševanja na portalu Citroen Bilten

   Vse potreben dokumente o oglaševanju na portalu Citroen Bilten lahko najdete na spodnjih povezavah.

   http://www.citroenbilten.com/oglas/C...Bilten2011.pdf

   http://www.citroenbilten.com/oglas/C...ilten2011.xdoc

   Za vse vprašanja pa so vam navoljo tudi vsi adminstratoriji tega foruma.
   Citroen Bilten Forum
   https://www.citroenbilten.com/
   Gostovanje Domene Internet
   https://www.bilten.net/
   Mobing v Sloveniji
   https://www.mobbing.si/
   Družinski portal
   https://www.drobnic.com/
   https://www.drobnic.info/

   Comment

   Working...
   X