Announcement

Collapse
No announcement yet.

DONATOR - ČLANSKI PORTAL

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • DONATOR - ČLANSKI PORTAL

  DONATORSTVO ZA PORTAL IN FORUM

  VES DENAR, KI GA BOSTE PRISPEVALI KOT NAŠI ČLANI, BO NAMENJEN RAZVOJU IN ŠIRITVI NAŠEGA PORTALA IN FORUMA, TER OSTALIH ZANIMIVIH STRANI.
  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
  Res na kratko nekaj o zgodovini in načrtih:

  S svojim delom ( z idejo medija in druženja) smo začeli leta 1988. Nadaljevali v letih 1999 do 2002 s tiskanjem in izdajanjem revije CITROEN BILTEN. Žal je bilo celotno delo okoli revije totalno nekomercialno, ljubiteljsko, prostovoljno in financirano s strani parih posameznikov, torej je logično, da s takim delom nikakor, ne bi smeli in nismo mogli nadaljevati, že v samem začetku. Seveda je to čar neodvisnih (tako tudi od reklam in financerjev) medijev.
  Ne moreš dolgo nadaljevati, ne veš kdo bo avtor posamezne številke, članka, iščeš nekoga da bo zastonj kaj naredil, kdo bo sodeloval, tiskal, raznašal in niti ne veš kdaj boš lahko izšel. Zadovoljstvo je pač ta, da si eden redkih medijev, ki so totalno neodvisni in seveda totalno ne financirani, kar je seveda povezano.
  Forum in portal je nastal in se razširil in postaja čedalje bolj vpliven medij, predvsem zato, ker je bilo v začetnih letih (2002) urejanje foruma malce ceneje kot tiskanje revije in smo za to porabili manj energije in predvsem prihranili veliko svojega časa, za družine, hobije, prijatelje in ostalo. Portal in forum je bila tudi edina možna alternativa nadaljevanju dela na tem področju. Da lahko vsi danes tipkamo na teh straneh gre zahvala predvsem redkim posameznikom od nekaj tisočih članov, ki so v preteklih letih prispevali denar za ta naš portal.Vem, da smo pomagali že tisočim, da so z našo pomočjo že ali še bodo rešili kak problem, prihranili čas denar, živce in so predvsem ohranili dobro voljo in nasmeh saj ob težavah niste bili sami. Nekateri so našli poceni servis, kupili dober avto, … itd
  Vse to z namenom, da bo vsak kaj prihranil in dobil boljše in lepše. Točno to bomo mi naredili z denarnimi prispevki članov, ki nas boste v prihodnosti finančno podprli.Torej sreča naša je tudi ta da so ljudje izumili denar. Torej lahko enostavno in preprosto izrazite vso vašo podporo vsem ostalim na tem stranem. Ni vam treba tovoriti soli na uredništvo, kot je to počel Martin Krpan ali plačevati in se zahvaljevati in nas hvaliti, kako smo dobri in uspešni s tem, da vozite v dokaz in podporo krave ovce perutnino zajce in brusne kamne, kot so to počeli še pred tem izumom denarja.

  Kako lahko donirate oz. prispevate svoja sredstva in material za uredništvo tega fouma.

  Denar lahko najlažje nakažete preko položnice ali svoje elektronske banke, lahko pa plačate tudi z gotovino na sedežu podjetja, ki upravlja s tem portalom oz. če ste avanturisti lahko denar pošljete tudi z navadnim (ali kakšnim drugačnim pismom) na naslov našega uredništva.

  NOVOST: Preko sistema moneybookers lahko donirate sredstva direktno na naš račun, preko katerega kupujemo licence in programsko opremo za naš portal in forum.
  Vse kar je potrebujete email in se brezplačno včlanite na tem naslovu:
  https://www.moneybookers.com/app/?rid=2538912

  Tu so vsi potrebni podatki, ki jih za uspešno nakazilo potrebujete:

  DROBNIČ ALEŠ s.p. BILTEN
  Komarijska pot 15, PP 13
  1351 Brezovica pri Ljubljani
  T.R.: SI56 0201 0009 0992 659
  Davčna številka: SI 34432221
  info@bilten.net
  GSM : 031 691 657
  Telefon : 01 36 55 249

  Ob plačilu nam v tej začetni fazi obvezno sporočite vaše podatke, da vam izdamo račun. Zapišite in pošljite vse te podatke tudi, če boste plačali z gotovino.
  Originalni račun lahko dvignete na sedežu podjetja oz. bo poslan na vaš naslov, Podjetja in sp ne pozabite navesti davčne številke za podatke na računu.

  Običajno so bili do sedaj letni prispevki članov nekje v višin 20 € na leto, seveda lahko prispevate tako več kot tudi manj, lahko pa nam pomagate tudi tako da za naš forum najdete kakšnega dobrega oglaševalca.

  OBVESTILO ZA VSE DONATORJE: Od leta 2008 naprej boste vsi, ki boste kakor koli prispevali materialna sredstva za ohranitev in napredek tega foruma imel oznako član foruma. Na zunaj bo to vidno da bo vaš nik drugače obarvan, praktično pa boste s tem dobili na forum več pravic za urejanje, več dovoljen pri priponkah in drugih ostalih zadevah, ki so kakor koli omejene in regulirane s strani administratorjev. Torej boste lahko na tem forumu imeli več pravic in bonitet.

  Last edited by robson; 27th January 2008, 10:13.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X