Announcement

Collapse
No announcement yet.

PRAVILA FORUMA (prva objava avgust 2005)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • PRAVILA FORUMA (prva objava avgust 2005)

  PRAVILA FORUMA
  Citroenbilten.com

  Načela in pravila našega združevanja, svobodnega izražanja mnenj in občutkov so nespremenjena že od daljnega leta 1989, ko smo se začeli zbirat okrog fan-zina.
  (Začeli smo z AS-Oglasnikom in nadaljevali z revijo Citroen bilten.)
  Ves čas smo aktivni tudi na internet straneh.
  Forum revije Citroen Bilten smo postavili 18. marca leta 2002.
  Smo pisana družba posameznikov, vsi vsaj malce ljubitelji avtomobilizma, nekateri imamo celo šoferski izpit, drugi celo vrsto pisanih avtomobilov v svojih garažah Naključje je najbrž da ima velika večina, rada, pozna, občuduje ,bi imela avto, ga vozi, ga čisti polira, avto: znamke Citroen.
  TO JE NAŠA EDINA POVEZAVA z znamko Citroen.

  Sedaj delamo in ustvarjamo na teh internetnih straneh, kakor tudi v reviji Citroen Bilten, ki je splošna ljudska in neodvisna revija za vse, ki jih zanima življenje v avtomobilih, zraven njih in vse kar je na katerikoli način povezano z avtomobilizmom. Še najraje pa imamo Citroen in vse njegove “X”-e in novejše “C”-je. (revija izide vedno, ko za to najdemo finančno podporo).

  Delamo povsem prostovoljno, vsak si sam krije svoje stroške in prispeva v ekipo toliko kolikor pač ima, oziroma želi. Nimamo nobenih vodij, šefov oziroma direktorjev. Smo pač preprosta druščina vseh starosti, ki ji je v veselje prijetno pokramljati o zanimivih stvareh.

  PRAVILA:

  1. Registracija na forumu je brezplačna in prostovoljna. Uporabnikom ni nujno, da uporabijo svoje pravo ime, dovolj je že da nam posredujejo veljavni elektronski naslov (E-mail).
  2. Forum in živi in se financira le iz prostovoljnih prispevkov nekaterih naših članovi in pa tudi naključnih obiskovalcev. Večkrat ko zaškriplje javno prosimo za finančno pomoč forumu. Vsem se najlepše zahvaljujemo in upamo, da bomo imeli podporo tudi v bodoče. Kako lahko tudi vi pomagate in karkoli prispevate k bolšjemu in rednemu delovanju tega foruma si poglejte informacije o skrbniku in upravitelju foruma na koncu teh pravil.
  3. Forum Citroenbiltena ni v nobenem primeru odgovoren za vsebino, s strani uporabnikov objavljenih sporočil. Kakor tudi ne odgovarja za pripete datoteke, oziroma slike.
  4. Nezaželeno je objavljanje enakih sporočil v različnih sklopih foruma, ravno tako ne vidimo radi, da na naš forum pišete iste poste kot ste jih že prej na vse ostale. Ne maramo niti pretiranega prikritega reklamiranja, oglaševanja, raznih uslug, prodaje in podobno na formskih straneh. Za to kot tudi za individualne prodaje in iskanja uporabite naše strani z MALIMI OGLASI

  5. Pripenjanje prevelikih slik pod sporočili je prepovedano. Priporočena velikost je 800x600. Prevelike slike, bodo s strani moderatorjev pomanjšane oziroma odstranjene.
  6. Ne žalite drugih uporabnikov foruma. Prepovedana je razžalitev, obrekovanje in opravljanje. Za nas velja vse kar velja tudi za vse druge javne medije, torej se tudi obiskovalci držite tega.
  7. Uporaba “grdih” besed je nezaželena. Nekatere so tudi cenzurirane in če ne bo drugače vam jih lahko cenzuriramo avtomatično brez opozorila. Če jo že morete uporabiti, uporabite ****.
  8. Sklicevanje na lastno avtoriteto je nezaželeno. Edina avtoriteta in vse pravice, glede urejevanja postov imajo administratorji, moderatorji in ostali rentni pooblaščenci foruma. Če vam uporaba foruma ni domača oz. ne veste, kako bi se vključili v kako debato, ne veste, kako bi pogledali najnovejše poste. Imate kakršnokoli tehnično ali vsebinsko vprašanje, predlog, pripombo, pošljite mail ali u2u na admina in uredništvo revije vam bo pomagalo in vsak vaš predlog resno in konstruktivno obravnavalo.
  9. Zaželeno je, da so odgovori podkrepljeni z viri informacij. Za vse kritike, strokovne in drugačne nasvete odgovarja vsak pošiljatelj sam in v primeru tehničnih okvar, neprijetnih sporočil ali česa podobnega ne kivete za to uredništva revija Citroen Bilten.
  10. Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk. (uporaba velikih črk pomeni kričanje, če morda še niste vedeli)
  11. V primeru da tema zaide iz naslovnega sporočila, (Off-topic) jo lahko moderator zaklene, oziroma premakne debato v novo sporočilo.
  12. “Citroenbilten forum” si pridržuje pravico do brisanja sporočil, brez kakršnegakoli opomina, ki so v nasprotju s tematiko foruma, splošno moralo, ki uporabljajo žaljiv jezik in ki so v nasprotju s pravilnikom foruma ter uredniško politiko foruma.
  13. Bodite strpni do ostalih uporabnikov.
  14. Vsak ima svoje mnenje, ki ga lahko svobodno izrazi. Na našem forumu ne posegamo v debate, ne preganjamo (ne banamo) uporabnikov, jim ne "solimo" pamet, ne brišemo nezaželenih gostov, razen, če smo v to resno primorani. To so res skrajni in zelo redki ukrepi na našem forumu.
  15. Ne vsiljujte drugim uporabnikom svojega “mišljenja” .
  16. Pri objavi nove teme, poskušajte že v naslovu zajeti bistvo vašega problema, oziroma namen pisanja.
  17. Za kakršnakoli vprašanja, oziroma težave povezane s forumom se obrnite na administratorje. Z veseljem bodo poskušali rešiti nastali problem.
  18. Če imate kakšne želje, predloge, prošnje se prav tako obrnite na administratorje foruma. Vaše predloge bomo preučili oziroma predebatirali.


  Od leta 1989 pa do danes je edini lastnik, financer, upravitelj in voditelj blagovne znamke CITROENBILTEN založnik in izdajatelj revije.

  ALEŠ DROBNIČ s.p. BILTEN www.bilten.net
  PP 13
  Komarijska pot 15
  1351 Brezovica pri Ljubljani
  Slovenija
  admin@citroenbilten.com


  Pomoč lahko nakažete in sicer vsaj enkrat letno (ko vam to dopušča finančno stanje, in ko boste z našim forumom doživel kako lepo zadovoljstvo) vsaj 3000 SIT (15 €)
  In sicer namen: pomoč – podpora forumu
  Ime prejemnika Aleš Drobnič
  Račun: 03100-1000827670 Banka: SKB-pos. Ajdovščina Ljubljana


  Uporabnik, ki bo prekršil več forumskih pravil, bo na to opozorjen. V primeru, če opozorilo ne bo zadostovalo in bo s kršitvami nadaljeval, bo začasno, lahko pa tudi trajno izključen iz foruma.

  Želimo Vam prijetno uporabo našega in vašega foruma Citroenbilten.

  Uredniški odbor CB.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X