GOX (GORAN IZ KOPRA) je ugotovil, jih ima na zalogi in mi jih ponuja po ceni 1 € za komplet. VERJELI ALI NE, ALU KAPICE VENTILČKOV PNEVMATIK ZA CITROENA AX. Kdor ne verjame, naj pogleda na CITROENAR FORUM pod AX.
In kaj je na teh kapicah tako briljantnega??
VERJELI ALI NE-PO NJEGOVEM TRDNEM PREPRIČANJU OMOGOČAJO BOLJ ŠPORTNO VOŽNJO.
IN GOX JE NA CITROENAR FORUM-U verjeli ali ne...SUPERMODERATOR!!!!!
Ker po njegovem lastnem priznanju(BERI OMENJENI SUPERFORUM!!!) taisti GOX (GORAN IZ KOPRA)ne zna naliti hladilne tekočine v svojega AX-a do pravega nivoja, hkrati pa soli pamet ostalim udeležencem foruma z priponkami iz nekega famoznega Haynesa v angleščini na isto temo, iz katere pa seveda ni razvidno, kako se to naredi, sem očitno dregnil v osje gnezdo s tem, ko sem ga vljudno napotil (BERI OMENJENI SUPERFORUM, MOJ NICK TAM JE CX Franc) naj si prebere navodila za uporabo AX-a v slovenščini, ki so bila dobavljena ob prodaji z vsakim novim AX-om prodanim v sloveniji in se tudi pri meni valjajo v nekaj izvodih na natančno določenih straneh, kjer je narisano in napisano, kako in do kam se naliva hladilna tekočina.
PAZI!!!! TAISTI GOX (GORAN IZ KOPRA-SUPERMODERATOR?????HALLLOOOO??????) mi potem še pojasni, da je celo sam objavil vsebino te knjižice na SUPERFORUMU....???????
Ko sem mu že drugič pojasnil isto, TOREJ NAJ VSEBINO TE KNJIŽICE TUDI SAM PREBERE, so vmes zaščitniško skočili še ostali moderatorji in mi nemudoma izrekli dva rumena kartona zaradi razžalitve omenjenega GOX-a.
ŽIVELA NEUMNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEVEDNEŽI NAJ IMAJO BESEDO, OSTALE JE TREBA KENSLAT, ČE KAJ ZNAJO!!
Bodi dovolj, namreč dnevna kvota neumnosti, ki sem jo sposoben slišati je pri meni na srečo omejena. Ker sem član tudi nekaterih evropskih forumov(GOX je med drugim ugotovil, da o meni ve nekaj, čeprav se še nikoli na noben način nisva srečala. Med drugim tudi to, da imam šele čisto na frišno internet, ker še nisem slišal za Haynesa...pa kaj še?) sem na enem danes popoldan to novico tudi objavil. Fantje so pokali od smeha in se mi zahvalili za vesele praznične ure. Hkrati pa so bili previdni in so se zanimali za en komplet teh GOX-OVIH ALU KAPIC ZA VENTILČKE PNEVMATIK NA CITROENU AX, KI OMOGOČAJO BOLJ ŠPORTNO VOŽNJO

Dodali so še, da če se bodo Alu kapice obnesle, se bo količina GT, GTI, TDI, HDI in podobnih brezveznih mašin kmalu v večji količini znašla na odpadu , kjer jih bodo za mile pare lahko kupovali turki, bolgari in seveda tudi nevednež jaz (pripomba avtorja), saj jih bodo nadomestile
ALU KAPICE ZA VENTILČKE PNEVMATIK, KI OMOGOČAJO ŠPORTNO VOŽNJO-PO SUPERMODERATORJU GOX-U.
Presodite še sami ali je izven prvoaprilskega datuma možno lansirati večjo neumnost?
VAM ŽELI VESELE PRAZNIKE CX Franc iz Celja.
Comment