Announcement

Collapse
No announcement yet.

Divji C6WR

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Divji C6WR

  DS 6WR, ki je bil skonstruiran v Parizu, prestolnici prestiža in mode, prinaša novo izraznost znamke DS, ki je uporniška in divja, vendar obenem tudi perfekcionistična in prefinjena. V svoji novi obliki karoserije združuje čvrste linije športnega terenskega vozila in prefinjene oblikovalske poteze znamke DS. Močne in prepoznavne linije
  Novo športno terensko vozilo višjega razreda DS 6WR je bilo oblikovano po podobi konceptnega vozila Wild Rubis. Prepoznavno je po spektakularnem in mišičastem slogu, prelivajočih se oblikah in homogenem videzu.
  Zadnja kreacija znamke DS v dolžino meri 4,55 m, v širino 1,86 m in v višino 1,61 m ter se ponaša z izjemno medosno razdaljo 2,73 m. Bogato odmerjene dimenzije vozila navdihujejo moč in silovitost, vendar budijo tudi željo, da bi sedli vanj. S svojo velikostjo vozilo ponuja zmogljivosti in vsestransko uporabnost, ki jih od športnih terenskih vozil višjega razreda pričakujejo njihovi kupci. Opremljeno je z 19-palčnimi kolesi, ki so pomaknjena čisto v vogale karoserije, kar že na pogled napoveduje izjemne vozniške občutke.
  Poleg tega ima DS 6WR sistem Grip Control. Ta tehnologija omogoča optimalno vlečno moč na vseh vrstah terenov brez uporabe štirikolesnega pogona ter pripomore k manjši porabi goriva in nižjim emisijam CO2. Med tehnologije višjega razreda sodita tudi motorja e-THP 160 in THP 200 s sekvenčnim neposrednim vbrizgavanjem in oskrbo z gorivom prek visokotlačne črpalke ter turbokompresor tipa Twin Scroll. Oba motorja sta vgrajena skupaj s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom.
  Prefinjen in sofisticiran
  S povsem novimi proporci bo karizmatični DS 6WR ponesel ta novi izdelek znamke DS med najsodobnejša športna terenska vozila. Edinstvena široka in nizka oblika izraža robustnost in silovitost, vendar ne na račun prefinjenosti, ki jo odražajo čutne in razkošne linije.
  DS 6WR je prepoznaven tudi od strani po zaslugi edinstvenih kromanih dodatkov: strešni prtljažni drogovi iz aluminija grafično ponazarjajo vzpetino in poudarjajo dinamičnost tega novega modela. Strešni prtljažni drogovi se zadaj spustijo na karoserijo in se zlijejo z obliko zadnjega blatnika.
  DS 6WR izžareva novo oblikovno podobo prednjega dela, ki je bila prvič predstavljena na modelu DS 5LS. Prepoznavna je po impozantni prednji okrasni maski, poimenovani "DS Wings". Masko z žarometi povezujeta dve kromani krilci, celota pa skupaj tvori napet lok, ki prednjemu delu daje dinamičen in sodoben izraz. Rešetka na prednji okrasni maski, ki je ravno tako posebej oblikovana, nosi emblem DS. Nadgrajuje jo bogata in prodorna svetlobna oprema, ki jo tvorijo diode LED v obliki glasbenih vilic ter ksenonski žarometi.
  Na zadnjem delu so nove luči oblikovane tako, da se zdijo vgrajene v prtljažna vrata. Pokrov zadnje luči je obrobljen s kromanim profilom, ki poudarja luči in njihovo tridimenzionalno zasnovo. V želji po popolnosti je pri strani zadnje luči dodan emblem DS. Izklesana prtljažna vrata v spodnjem delu poudarja kromana letvica z dvema izhodoma izpušne cevi.
  Nov izdelek v središču ofenzive znamke DS na Kitajskem
  Ta novi model je še ena etapa v razvoju tržne znamke DS na Kitajskem. Potem ko je bil septembra 2013 predstavljen DS5 in nato konec marca letos še DS 5LS, bo DS 6WR tretji model znamke DS, ki bo izdelan v kitajski tovarni v kraju Shenzhen. DS 6WR bo naprodaj konec leta in najprej na Kitajskem. Znamka DS pa se še ne bo ustavila, saj bo v prihodnjih mesecih razkrit še en nov model lokalne izdelave.
  Razvoj znamke DS temelji na mreži, ki je v aktivnem procesu širitve in ki šteje 56 trgovin DS STORE v vseh najpomembnejših mestih v državi.
  TEHNIČNI PODATKI
  Dolžina: 4,55 m
  Širina: 1,86 m
  Višina: 1,61 m
  Medosna razdalja: 2,73 m
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X