Announcement

Collapse
No announcement yet.

Citroën vstopa v novo dobo z vozilom C4 Cactus

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Citroën vstopa v novo dobo z vozilom C4 Cactus

  Citroën premika nov mejnik z razkritjem svoje najnovejše kreacije, vozila C4 Cactus, ki je pravi odraz nove pozicije prodajnega programa znamke Citroën na trgu. Po uspešnem lansiranju prestižne ponudbe, linije DS, Citroën prehaja v ofenzivo s svojo ponudbo najbolje prodajanih modelov. V nekaj besedah gre za modele, ki nudijo bolj drzen dizajn, več udobja in več uporabne tehnologije po zmerni ceni in pa tudi za nove načine potrošnje avtomobila, kot je ponudba nakupa na kilometer in nenazadnje za novo izkušnjo za stranko, zasnovano na večji preglednosti po zaslugi čisto novega digitalnega pripomočka Citroën Advisor.


  Citroën predstavlja vozilo Citroën C4 Cactus. Nov model za novo pozicijo na trgu: “Več dizajna, več udobja, več uporabne tehnologije in vse to po zmerni ceni,” s temi besedami je Frédéric Banzet, generalni direktor Citroën, povzel novo pozicijo prodajnega programa znamke Citroën na trgu.C4 Cactus pooseblja preobrat, ki se ga je Citroën odločil izbrati za svojo ponudbo najbolje prodajanih modelov, ki predstavlja 80 % celotne prodajne količine. Preobrat, ki ga bo zaznamovalo tisto, po čemer blagovna znamka slovi od samih začetkov dalje: združitev kreativnosti in tehnologije v prid dobremu počutju.
  Novi načini nakupa za nov način potrošnje avtomobila v prihodnosti
  Pričetek prodaje tega novega modela, ki je predviden za konec prvega poletja 2014, bo Citroën proslavil z uvedbo dveh novih načinov nakupa:
  – ponudba po meri (odvisno od države), pri kateri si bo stranka lahko izbrala mesečni pavšal glede na njene finančne zmožnosti in storitve, ki jih zares potrebuje,
  – ponudba nakupa “na kilometer” (odvisno od države) z obljubo stranki, da bo plačala samo toliko, kolikor dejansko porabi glede na število prevoženih kilometrov.
  S tema dvema ponudbama, ki pokrivata stroške nakupa, vzdrževanja in zavarovanja bo Citroën svojim strankam omogočal povsem pregledno vodenje razpoložljivih sredstev od enega meseca do drugega.

  Nova izkušnja za stranke “Citroën in vi” za večjo preglednost
  Da bi storila še en korak več v odnosih s svojimi strankami, znamka Citroën uvaja novo serijo obljub “Citroën in VI”, katere glavni motiv je “preglednost”: obljuba o vzpostavitvi telefonskega stika z nezadovoljno stranko v roku najkasneje 24 ur, o predaji opranega vozila stranki po končanem posegu v servisni delavnici …. Omenjenim obljubam, ki se bodo v mreži začele postopoma izvajati v drugem polletju letošnjega leta, se pridružuje še uvedba novega pripomočka, ki smo ga poimenovali Citroën Advisor. Gre za spletno mesto, na katerem bodo lahko stranke objavile svoje mnenje po zaključenem obisku prodajnega mesta blagovne znamke. Pripomoček, ki je povsem prilagojen današnjim navadam, saj 70 % strank zaupa mnenjem drugih strank, objavljenih na spletnih straneh*.
  “S tem novim pozicioniranjem, ki sega od proizvoda vse tja do storitev, bomo vlili novo moč in nov zagon naši ponudbi najbolje prodajanih modelov, našemu izboru vozil Citroën, ki bo poleg linije DS znova dosegel svojo veličino. Zdaj imamo v rokah dve ponudbi, ki sta obe enako močni in vplivni, vsaka namenjena svoji ciljni skupini strank in vsaka s svojim načinom izražanja. In na ta način bo Citroën še naprej zaznamoval zgodovino avtomobilizma s svojim pečatom,” zaključuje Frédéric Banzet.
  Vir: Citroën
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X