Športni malček DS3 bo najbolj zagretim in hitrim kupcem na voljo v sivi barvi, ki pa ne bo nudila nikakršnih odsevov zadovoljnih obrazov lastnikov, saj je povsem mat.

Citroën namerava izdelati 750 primerkov. Poleg mat sive barve bo na avtomobilu še obilo kroma, črna ali bela streha in 17-palčna platišča v enaki barvi kot streha. Kupci bodo imeli na izbiro motorja VTi 120 in THP 150, avtomobil pa naj bi stal med 23.400 in 24.950 evrov.


CITROËN DS3 je pravkar presegel simbolično številko 100.000 naročil. V potrditev tega prodajnega uspeha blagovna znamka še naprej preseneča s ponudbo modela s streho v novem barvnem odtenku roza fuksija in z novo tematiko okrasnih nalepk "Flower".

CITROËN DS3 se kaže v različnih podobah in ustreza vsem tistim, ki iščejo neobičajno zgradbo in stil, senzacionalnost in prefinjenost. Od začetka prodaje marca 2010 je z več kot 100.000 prodanimi vozili, od katerih je skoraj ena tretjina izvedenk z najvišjo stopnjo opremljenosti, vzbudil pravo navdušenje. In da bi ta dosežek proslavil v barvah, razkriva nove barvne odtenke in vedno bolj izvirne in inovativne okrasne nalepke.
Po pred kratkim ponujenem novem barvnem odtenku karoserije v rjavi barvi Hickory, CITROËN DS3 ponuja še nov barvni odtenek strehe v barvi roza fuksija, ki je na voljo na vseh možnih prilagodljivih delih: ohišja zunanjih ogledal, pokrovčki kolesnih vijakov, letev armaturne plošče in ročaj prestavne ročice. Na voljo so tudi okrasne nalepke z novo tematiko: nežna, lahkotna in prefinjena okrasna nalepka Flower ponuja nenavaden učinek, ki je hkrati mat in biserno lesketajoč.


634432176231719052_ds3_02.jpg