Jaz ocitno res nimam srece z mojo novo pridobitvijo C5 hdi. Ko sem se vracal iz tujine domov, je kar naenkrat prikazovalnik zunanje temperature znorel. Zunaj je bilo kakih -5 C, on pa je kazal da je 22. Temperatura je nenehno rastla, vse do 51C. Dobro, elektroniko pac mal zajebava sem si mislil. Potem pa me pocasi ze ker mal zebe v avtu, pogledam, obe klime sta nastavljene na 22.. Ampak zato ker je avto mislil da je zunaj 51 C, je gretje izklopil in prizgal klimo, ne glede na to kar sem jaz nastavil je on hladil. Rocno sem ugasnil klimo in ventilator, potem se je seveda vse rosilo noter, pa sem ventilator spet prizgal na minimum....
A se je komu ze kaj podobnega zgodilo ? Danes sem klical na servis pa so mi rekli, da je neka sonda za temperaturo crknila, in da jo je treba zamenjat......tale avto je prevec pameten, ali pa prevec trmast.....
[Edited on 5-3-2005 by mitja77]
A se je komu ze kaj podobnega zgodilo ? Danes sem klical na servis pa so mi rekli, da je neka sonda za temperaturo crknila, in da jo je treba zamenjat......tale avto je prevec pameten, ali pa prevec trmast.....
[Edited on 5-3-2005 by mitja77]
Comment