Announcement

Collapse
No announcement yet.

zdaj ga imam tudi jaz-C5, namreč

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • zdaj ga imam tudi jaz-C5, namreč

  Pozdravljeni citroenarji !

  Z nakupom francoskega udobja sem tudi jaz pred kratkim stopil v vrste borcev s problemi in stroški . No ja, mal heca. Prav nič me ne skrbijo take stvari. Imam odličnega, izkušenega mehanika, ki je povrhu vsega še "picajzlasto" natančen in kar je najpomembnejše, zelo pošten človek. Torej, po novem vozim C-5 2.0 HDi 16V 2004 facelift s šeststopenjskim menjalnikom. Avto je bil prej (tako so mi zaupali v avtohiši) v lasti starejšega gospoda, ki je baje lepo skrbel zanj (upam da ni bil nateg ). Vsekakor je avto lepo ohranjen, brez prask, čudovito ohranjena in čista notranjost, vse deluje brezhibno (razen odpiranja zadnje šipe- break). Tudi o rednih in o servisih nasploh sem dobil zraven vsa dokazila, račune in servisno knjižico- potrjeno. Pa da ne bom samo hvalil, počasi bo res treba menjat vse štiri diske in ploščice pa mogoče še kakšno malenkost, vendar zaenkrat je avto BP. Ob nakupu sem šel naredit tehničnega sam in še posebej naročil naj ga natančno pregledajo - rad imam vse urejeno, saj se konec koncev JAZ vozim z njim.
  Sem pa že pred odločitvijo C-5, DA ali NE malo pobrskal po netu in forumih, da bi videl kako so ljudje zadovoljni z njimi, ali pa kako niso, kakšne so pogoste težave in kakšne so prednosti pred drugimi v istem rangu.... Bere in sliši se marsikaj, a so prevagali plusi. V glavnem , zadovoljen sem. Avto je dokaj šparoven, potegne dovolj za moje pojme in potrebe, stroški vzdrževanja pa tud vzdržni. Veliko avta za pameten denar.

 • #2
  Re: zdaj ga imam tudi jaz-C5, namreč

  Sorry, mal sem bil prehiter, nisem vsega prebral pa sem se kar takole predstavil. Lahko prosim nekdo prestavi zgornji post tja kamor spada...

  Comment

  Working...
  X