Pozdravljeni vsi skupaj ! Seveda se oglašam kot zvest voznik Citroena že od leta 1995 in kot NOV član na forumu - začel z BX-om, nadaljeval z ZX-om, vmes za finto pol leta vozil tudi Spačka, pred letom prodal Xsaro in sedaj kupujem Citroen C5 II 2.2 hdi 16v FAP AUTOMATIC 2005 letnik - avto tako rekoč pred vhodnimi vrati - kupljen od gospoda ki je izgubil službo na stara leta - in seveda z avtom ni vse tako kot bi moralo biti - prebral dosti tem na forumu ampak sem mogoče spregledal temo na besedi ESP/ASR NOT AKTIVE ( NICHT AKTIV) - avto kupljen v Nemčiji, a je gospod bil prvi lastnik, ta napaka se mu je pojavila pred par dnevi
Avto ima 220.000 km prevoženih, redni servisi do 180.000 - vse ostalo ok, razen te napake - na probni vožnji se mi je zdel malo LEN PRI SPELJEVANJU - avtomatski menjalnik dela zelo dobro. neslišno, brez cukanja v prestavljanju gor ali dol -
Če ima kdo izkušnje z čem takim in bi hotel pojasnit to napako preden avto odpeljem k mehaniku, bi bil zelo hvaležen
Hvala za vsem dobrim ljudem, ki ste pripravljeni pomagati ali sugestirati
Jure - Maribor
Avto ima 220.000 km prevoženih, redni servisi do 180.000 - vse ostalo ok, razen te napake - na probni vožnji se mi je zdel malo LEN PRI SPELJEVANJU - avtomatski menjalnik dela zelo dobro. neslišno, brez cukanja v prestavljanju gor ali dol -
Če ima kdo izkušnje z čem takim in bi hotel pojasnit to napako preden avto odpeljem k mehaniku, bi bil zelo hvaležen
Hvala za vsem dobrim ljudem, ki ste pripravljeni pomagati ali sugestirati
Jure - Maribor
Comment