If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Najbolj me je presenetilo, ko je Viktor Kernc (katerega teste zelo cenim) napisal, da ima C4 vsako stvar (razen menjalnika) izvedeno za dve avtomobilski generaciji bolje kakor Xsara.
Bo res treba preiskusiti!
sem pa danes bral test v današnji prilogi dela... sej verjamem, da so ljudje ki jim je Golf nadauto. pa, da znajo švabeki kej kvalitenejše naredit tudi... ampak, da gospodič napišejo, da ma noranjost Golfa kvalitetnejše materjale in da so knofi na volanu neuporabni, oz. uporabni samo ko voziš naravnost je pa ultra idiotizem! in taka neumnost me jezi! in ker je na svetu vsej tričetrt populacije še bolj bebave od konkretnega tepčka, ti napisani idiotizmi ratajo splošno ponarodelo "dejstvo",. to se čez čas ponavlja in pojavlja še v drugih cajtngih. zato, ker to kao itak že vsi vejo.
Armaturka je na Golfu IV in V mehkejša, kot na C4 (zgornji del; spodaj je itak trdo na obeh). Zdej, a je to glih sinonim za kvaliteto, težko rečem, ker potem je Xantia boljša od Passata in Golfa skupej, to pa spet ne bodo priznali pisci tistih člankov.
Vglavnem, težko je definirat, kaj je sploh 'kvalitetna plastika'. Za me je kvalitetna predvsem, če ne začne bledet in pokat z leti, če ni čričkov, če ne zeha na stikih, če se ne zvija koje grdo pogledaš itd. A je trda ali mehka, je v bistvu manj pomembno.
Ja, najbolj pomembno je, da je plastika armature mehka, ker na njej preživiš večino časa, ker se na njej sedi in počne marsikaj - pa ja da, sam sem občutil trdoto armaturke nazadnje pred kakima 2 mesecema, pa kake 5 krat od kar mam xsaro al pa C3. Ja najpomembnejša je zdaj mehkoba plastike, :bljak:
Gumbi so neuporabni, ko ne voziš naravnost. Ja, ja v največjem ovinku je najbolj pomembno zamenjat postajo na radiju in nastavit tempomat.
In takih izjav je še veliko.
Pomembno je, da plastika ne škripa, da deli ne odpadejo ali se majejo, da s časom ne zbledi in spoka zaradi sonca.
Res ne morem razumet, da so lahko nekateri tako omejeni (sploh, če to počno profesionalno) in avto ocenjujejo samo z vidika športnosti (če v osnovi temu ni namenjen) in trdote plastike.
Comment