Announcement

Collapse
No announcement yet.

C4 Picasso - pokanje v volanu/volanskem drogu

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • C4 Picasso - pokanje v volanu/volanskem drogu

  Hej,

  še ena težava s Picassom. Pri višjih zunanjih temperaturah (in posledično tudi pri višjih temperaturah notranjosti vozila), se pri vrtenju volana v levo iz volanskega droga oz. iz volana samega sliši neko čudno pokanje. Pokanje je mogoče na volanu tudi občutiti, pojavlja pa se samo pri nizkih hitrostih, npr. pri speljevanju in hkratnem zavijanju v levo. Kot rečeno, to se pojavi, ko vozilo stoji na soncu oz. pri višjih temperaturah, zjutraj, ko ga zapeljem izpod nadstreška in je zunaj 15 °C, tega pojava ni. Sem vozil že na servis, kjer so na obeh koles mazali neke puše ali manšete al kaj že, tudi volanski drog so mazali. Ni bilo boljše, sem šel nazaj, pa so majstri rekli, da rabi mast ca. 1 mesec, da se fajn vtre, pa da bo pol boljše. Žal niso zrihtali nič.

  Zdaj čakam spet en topel dan, da jim grem to zadevo pokazat. Btw.: Ko sem z omenjeno težavo bil prvič na servisu, je vozilo bilo še v garanciji (ta je potekla junija). Mi morajo to zadevo porihtat še kao v sklopu garancije, če sem s težavo bil na servisu, ko je ta še veljala, čeprav zdaj ne velja več?

  Hvala za odgovore in nasvete,
  Bostjan

 • #2
  Re: C4 Picasso - pokanje v volanu/volanskem drogu

  pozdravljen jaz imam tud takšen problem z pokanjem pa me zanima ali si mogoče odpravil napako oziroma ugotovil kaj je blo meni se je tud zacelo zdaj pojavlat ko je vročina sicer grem drug teden na servis da vidmo kaj je če bojo kaj najdli lepo pa bi prosil za kaksen nasvet oziroma kaj je bilo da ne bom preveč plačeval servis lp gašper

  Comment

  Working...
  X