Announcement

Collapse
No announcement yet.

Težave z zračnim vzmetenjem!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Martin
  replied
  Re: Težave z zračnim vzmetenjem!

  Tudi jaz imam C4 Picasso 23.0 HDI exclusive z zračnim vzmetenjem, 120.000 km, letnik 2010. Če se peljem po slabši cesti, čutim udarce pri tem pa se sliši tudi podvozje kot bi nekaj šklopotalo, predvsem zadnji del. Amortizerji niso nikjer mastni, kompresor pa vedno zabrni za nekaj sekund ko se vsedem v avto. Ima kdo idejo, kaj bi bilo krivo?

  Leave a comment:


 • zz214
  replied
  Re: Težave z zračnim vzmetenjem!

  Je pa še ena stvar, da se nastavit do koliko ti naj napumpa blazine,
  ne,,,,nastavljaš višino,,,,,,z temi vrečami ne nastavljaš trdote vzmetenja ampak samo višino......

  Leave a comment:


 • klemil
  replied
  Re: Težave z zračnim vzmetenjem!

  Eto zadeva je sledeča. Meni je približno pred 1 letom crknila ena blazina. Sem naročil kar obe pri orginila servisu in sta obe skupaj stale nekje 130 € (bilo je nekaj popusta, to veš da ga imajo in naj ne bluzijo da jim nič ne ostane) zamenjal in zadeva funkcionira brez problemov. Je pa še ena stvar, da se nastavit do koliko ti naj napumpa blazine, ker v primeru, da jih boš puščal non stop nafilane do konca ne bo dobro za njih saj veš še navaden balon začne nekje puščat. Evo iz mojega posta 5102 GN cena pa je nizka 64€.

  Leave a comment:


 • zz214
  replied
  Re: Težave z zračnim vzmetenjem!

  Kot jaz vem ,ta cenejši niso več dobavljivi,že kar nekaj časa.......verjetno ne brez razloga,kvalitete je na nuli......nazadnje dem jih zasledil pri nekem poljaku......se pa včasih še pojavijo,ponavadi za normalno ceno.......................

  Leave a comment:


 • TomazC4GP
  started a topic Težave z zračnim vzmetenjem!

  Težave z zračnim vzmetenjem!

  Pozdravljeni!
  Ker sem na forumu zasledil, da se pri C4GP te napake rade pojavljajo bi prosil za nasvet.
  Sem lastnik C4GP z zračnim vzmetenjem, ki je do te zime delalo normalno. V tem mrazu in snegu sem pa opazil da se kompresor pogosteje vklaplja in po nenm dnevi je avto začel viset na desno stran in seveda spuščen. Tu pa se začne humor.
  Obiščem pooblaščenega serviserja v najstarejšem mestu in mu pač kot strojnik povem da avto čudno visi na desno stran. Mojster mi odgovori da je spustila zračna vzmet ki pa stane 173 eur/kom in da lahko pridem naslednji dan. Včeraj se napotim k mojstru ki mi reče da imam dobre pol ure časa. Pridem čez eno uro Vendar na avtu ni razlike. Mojster mi pove da je dobil dve vzmeti in pač da sta bile obe defektni. danes zjutraj ponovno obiščem specjalce da stvar popravijo.
  Ampak ne boste vrjeli po treh urak avto spet visi v desno stran. Kaj se dajo kje dobit cenejše blazine 5102Gn ali je to to.
  Izbrskal sem na neki češki strani da so originali iste kode okoli 70 eur na pooblaščenem servisu.
  Hvala odgovore.
Working...
X