Gre?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Jeklena platišča Xsara Picasso na C4
Collapse
X
-
Re: Jeklena platišča Xsara Picasso na C4
jaz sem jih nabavil pa mi malo tresejo. ne vem ali je to zaradi ETja ali so pač krive (kupil rabljene). zaenkrat vozim original 17" dokler teh gum ne zradiram.
Se pa zna zgodit, da bom dokupil 3 15" ET27 in kombiniral z rezervo, ki je teh dimenzij, da bo vse tako kot mora bit.
lp
Comment
-
Kako to da imaš homologirane petnajstke? Pri mojem 110konjskem so samo 17 in 16. Rezerva je 16 (jeb** jim mater) Pri 90 konjskem pa imam tudi 15 napisano. Montirane so 16, rezerva je 15 (jeb** jim sestro). 15 original feltna stane okrog 40 eur.Nič ne more biti tako zjebano, da se ne bi dalo popravit. Razen Citroena!
Comment
-
Originally posted by jolbe New post replayKako to da imaš homologirane petnajstke? Pri mojem 110konjskem so samo 17 in 16. Rezerva je 16 (jeb** jim mater) Pri 90 konjskem pa imam tudi 15 napisano. Montirane so 16, rezerva je 15 (jeb** jim sestro). 15 original feltna stane okrog 40 eur.
Hm, si me pa malo v dvome spravil, moram še enkrat pogledat dimenzijo rezerve, če je res 15"
lp
Comment
-
Izdelki v akciji
Ob nakupu izdelkov v akciji v vseh Citroënovih servisih lahko v mesecu oktobru izkoristite posebne popuste.
15 odstotni popust vam podarimo ob nakupu platišč iz lahke litine in pokrovov koles, metlic brisalcev, zavornih diskov, zavornih ploščic in zavornih bobnov, alternatorjev in zaganjačev ter platišč iz pločevine. Istega popusta boste deležni tudi ob nakupu tekočine za pranje stekel, hladilne tekočine, strešnih prečk in nosilcev za kolesa, obnovljenih delov, filtrov zraka,
tepihov in korit za prtljažnik.
Vabimo vas, da obiščete servise Citroën po celi Sloveniji.
Popusti različnih promocijskih akcij se ne seštevajo.
Za dodatne informacije se posvetujte s svojim serviserjem. Slike so simbolične.
www.citroen.si
Comment
-
Se jaz bi imel eno vprasanje.
Rabim eno 14 colsko platisce za xsaro break (l.99) kot rezervno kolo. Sem gledal spletno trgovino in tam imajo v bistvu platisca enakih dimenzij (vijaki 4x108, ET24, 14 col) za razlicne Citroenove modele. Tudi cene se seveda razlicne. A pase potem na xsaro platisce od C3, ce je ET enak?
Tukajle je katalog proizvajalca: http://www.gruppocln.com/pdf/afterma...g_englisch.pdf
Osebno predvidevam, da je razlika med temi jeklenimi platisci le v tezi. Glede na to, da bom platisce uporabljal pri rezervnem kolesu, to ne bi smel biti problem. Se strinjate?
Comment
Comment