Announcement

Collapse
No announcement yet.

C4 luščenje barve?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • C4 luščenje barve?

  Najprej en lep pozdrav vsem na forumu. Vidim da nisem edini na forumu ki ima težave s Citroenom C4. Moj problem sicer ni tako kritičen, ampak mislm da je vseeno vreden da ga omenim. Pred približno 2 mescoma sem kupil C4 by Loeb (letnik 2007, ko sem ga kupil je imel 34000km), in sem zlo zadovoljen z njim, razen ene malenkosti. Danes sem se odločil da bom avto opral ko sem kar naenkrat pri zadnjih gumah zagledal da se na veliko lušči barva (bolj natančno: rob za zadnjima gumama. začetek odbijača). Pri levi gumi je barva že skoraj vsa odluščena (2cm široko in 25cm visoko), pri desni pa se je luščenje šele začelo). Ne vem kaj je vzrok tega, ampak dejstvo je da do tega nebi smelo pridet. Prosim za nasvet kaj naj naredim. avto ma še 2 leti garancije, tako da ga bom dau prebarvat (odbijač). Bojim se pa da je celoten avto slabo pobarvan in da se bo luščenje pojavilo še na drugih mestih. Zanima me če je na forumu še kdo s podobnimi problemi. Že vnaprej hvala za odogovore. Aha, ker servis mi priporočate.....

  LP, Domen

 • #2
  Re: C4 luščenje barve?

  Lahko, da je bil tudi ruknjen in slabo pobarvan. Probaj uveljavljat garancijo na barvo. Sicer pa se ne sekiraj za ostalo barvo - Citroeni so zelo dobro pobarvani.

  Lp Čojko
  sigpic

  Comment


  • #3
   Re: C4 luščenje barve?

   Slabo pobarvan po poškodbi!

   http://www.citroen-tuning-slo.com

   Comment


   • #4
    Re: C4 luščenje barve?

    To da je slabo pobarvan po poškodbi ni mogoče, saj avto nikoli ni bil poškodovan (tako je bilo rečeno v salonu ko sem ga kupil, in tudi v servisni knjigi ni nobenih zapiskov glede popravila). Upam pa da se mi niso zlagali.
    Hvala za odgovore:)

    LP, Domen

    Comment


    • #5
     Re: C4 luščenje barve?

     Mogoče je bil zdaja malo počohan, ruknjen ali kakorkoli je bil kasko zavarovan pa so ga porihtali pa slabo. V servisni knjigi ne piše če je bil avto ruknjen. Servisi pa itak lažejo ker je nemogoče merit debelino barve na plastiki se pravi na odbijaču. Zdaj če se ti lušči, daj kakemu pravemu majstru popravit pa ga pol vpršaj če je bil že barvan pa boš videl. Če pa je avto kasko pa itak ni problema za takšen podvig.

     http://www.citroen-tuning-slo.com

     Comment


     • #6
      Re: C4 luščenje barve?

      lahko je bil ruknen preden je prišel v salon

      Comment


      • #7
       Re: C4 luščenje barve?

       Tam, kjer si ga kupil; ali naj ti ga zastonj popravijo pa se dve jim daj okoli kepe ali pa zahtevaj zamenjavo avtomobila oz. povrnejo celotno kupnino.
       Zahtevaj vse mogoce sefe in vodje pa naj si ogledajo to izjemno kvaliteto, mater jim...
       C5 I 2.2 HDi - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj !

       Comment


       • #8
        Re: C4 luščenje barve?

        Hay! Ne bom pameten, če ga bi pa videl ti pa sigurno povem točen odg. barvan ali ne barvan! Na plastiki pa barva ne drži tko,kot na pločevini. Če maš metalno barvo je to dvoslojna barva. Na odbijačih spodaj se pa barva rada lušči od udarcev kamenčkov. Napaka avtoličarja je pa lahko ta,da je pred nanosom barve slabo matiral spodnji rob odbijača.

        Comment

        Working...
        X