Najprej en lep pozdrav vsem na forumu. Vidim da nisem edini na forumu ki ima težave s Citroenom C4. Moj problem sicer ni tako kritičen, ampak mislm da je vseeno vreden da ga omenim. Pred približno 2 mescoma sem kupil C4 by Loeb (letnik 2007, ko sem ga kupil je imel 34000km), in sem zlo zadovoljen z njim, razen ene malenkosti. Danes sem se odločil da bom avto opral ko sem kar naenkrat pri zadnjih gumah zagledal da se na veliko lušči barva (bolj natančno: rob za zadnjima gumama. začetek odbijača). Pri levi gumi je barva že skoraj vsa odluščena (2cm široko in 25cm visoko), pri desni pa se je luščenje šele začelo). Ne vem kaj je vzrok tega, ampak dejstvo je da do tega nebi smelo pridet. Prosim za nasvet kaj naj naredim. avto ma še 2 leti garancije, tako da ga bom dau prebarvat (odbijač). Bojim se pa da je celoten avto slabo pobarvan in da se bo luščenje pojavilo še na drugih mestih. Zanima me če je na forumu še kdo s podobnimi problemi. Že vnaprej hvala za odogovore. Aha, ker servis mi priporočate.....
LP, Domen
LP, Domen
Comment