Pozdravljeni, tukaj sem nova, prebrala sem vse o C4 in Vam moram povedat da ste super! Napisano je vse kar sem potrebovala, tako da skoraj nimam več kaj vprašat. Sedaj imam P307 in ko sem se danes vsedla v C4 nisem mogla več ven!!! :c: Rezervirala sem si testni avto letnik 2006, 15000km kot sem že omenilaC4 SX 1.6 hdi 16v 90, žal srebrne barve,ampak vseeno megastičen avto!!! In tukaj sem prebrala same dobre in sedaj sem še bolj navdušena!Pa še moj dedek, ki je delal 40 let na citroenu navija za njega! Komaj čakam!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KUPUJEM C4 1.6HDI 16V 90
Collapse
X
-
Re: KUPUJEM C4 1.6HDI 16V 90
Čestitke! Izbrala si model in opremo, ki jo imam tudi sam. Poprej sem delal po 500 km/mesec, s c4 pa sem jih v dveh mesecij 3800+ :D <- kar pove dovolj o mojem navdušenju.
Želim ti veliko zadovoljnih kilometrov!Novopečeni citroenovec... takšen s srcem
Comment
-
Originally posted by garac New post replaySaj bi ga drmare vzel, pa ga ni mogel plačat po tretjinah, ker je rabljeno vozilo.
Fajn se vozi, pa poročaj, kako deluje. Osebno mi kot sem že mnogokrat povedal srebrna barva ne sede
V Rutarju so kar korektni - mene so prepričali! AH Kranj - ni se mu zdelo vredno ukvarjati z mano!
LP Marko
Comment
-
Originally posted by MARTINA New post replayPozdravljeni, tukaj sem nova, prebrala sem vse o C4 in Vam moram povedat da ste super! Napisano je vse kar sem potrebovala, tako da skoraj nimam več kaj vprašat. Sedaj imam P307 in ko sem se danes vsedla v C4 nisem mogla več ven!!! :c: Rezervirala sem si testni avto letnik 2006, 15000km kot sem že omenilaC4 SX 1.6 hdi 16v 90, žal srebrne barve,ampak vseeno megastičen avto!!! In tukaj sem prebrala same dobre in sedaj sem še bolj navdušena!Pa še moj dedek, ki je delal 40 let na citroenu navija za njega! Komaj čakam!
Kako to da si menjala? No, da nisi mogla ven iz C4-ke ti verjamemo. :-)Vroooom! - Merida 903 Road
Comment
-
Originally posted by Rogy New post replayZanimiva menjava. Citroen namesto Pežoja. :-)
Kako to da si menjala? No, da nisi mogla ven iz C4-ke ti verjamemo. :-)
LP Mare
Comment
Comment