If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Spodnji je lepši, zgornji je mal bolj vpadljiv z zadnjimi lučmi, ma v glavnem ta drugega bi tkoj vzel, če se mi ne bi poznalo v žepu...
Kaj mi je lepega... lep impozanten in bolj zanimiv, bolj dinamičen od C8...
Ma zarad mene lahko še 23x spremenijo obliko, opremo in še kej... itak si ga bom privoščil šele, ko bo kakih 15-20 let star... čeprav dvomim, da bodo današnji avti tolk zdržali... bom pa amija še naprej vozil... kaj mi pa manjka... :P
Skrt
Ne moreš letet kot orel, če imaš okoli sebe same purane:biggrin:
Ta zadnji ima glede na prvega samo malo večje luknje za zrak v odbijaču, zavihek na zadnjih vratih (?), ki sežejo čez blatnik, feltne in drugo barvo. Zgleda pa na sliki res precej bolj dinamično in skladno.
Kar pa se tiče velikosti, se že dalj časa govori, da bosta dve verziji novega Picassa (kot pri Scenicu) 5 in 7 sedežna verzija, daljša za 15-20 cm. Glede na to, da se (samo) te iste slikce valjajo že dalj časa, je to po moje zelo blizu končne verzije.
Tega, da se zgornjega primerja s tistim gravžem od Tourana, pa le nisem pričakoval, je vsaj 47x lepši in zanimivejši.
Pa lep pozdrav
evo, da se nebote preveč veselili.... so se pojavle špijunske slikice sedem sedežnika brez plahte..... in drugu mirku se je blago pobesu nos! nič od dinamičnih bokov in senzualnih oblin.... zgleda kot da so ga z ravnilom risali:
pa še en slab fotošop za "sol na rano" :mrgreen: :
Comment