Ali je na našem forumu kakšen lastnik C4 VTS?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
C4 VTS
Collapse
X
-
-
Enkrat smo že komentirali in zemra C4 VTS pelje predvsem zaradi tega ker ni niti nazunaj nič športno nastrojen niti napisa VTS mu niso namenili na bokih le 17 col felne so mu gor butnili. Zasnovali motor z 180 konji kar je dosti premalo glede na golfa GTI paAstro GTC pa še kaj ki imata po 200 konjev.
Na testu so mu največ zamerili da nikjer ni znaka, da je avto drugačen od odstalih C4.
Test v katerm je bil:
Megane sport 225 konjev
Golf GTI 200
Astra GTC 200
Je Megan v vseh pogledih pohcal oba in tudi zmagal test. Tudi meganu se na 200 metrov vidi, da ni obični avto in kaže: ne sekiraj me ker bom...:xsmash: : 6.5 s od 0-100, C4 VTS 8.3 s 0-100 je pa res da je C4 VTS dosti cenejši. Je pa lastnik VTS-a v katerem sem sedel nazadnje rekel, da Xsara VTS bolj leti...
Comment
-
A Jure? Samo zdaj, ko ima televizijo not je čisto nekaj drugega. ;)
Valjda, da Xsara VTS nekoliko boljše leti, saj je preko 100 kg lažja Xsare II, (Xsara I pa še nekoliko manj). Tistih par konjičev več ob istem menjalniku ne pomeni bistvene razlike.
Če te zanima imajo na Citroenu v Kopru enega res lepega salonskega rdečega C4 VTS z bež usnjem in panoramsko streho, ki ga ne morejo nikakor prodat. Po moje bi se dalo marsikaj zmenit okrog cene.
Pol pa Čojko mimo tebe s super traktorjem :cryi:
Lp Čojkosigpic
Comment
-
Originally posted by Čojko
Pol pa Čojko mimo tebe s super traktorjem :cryi:
Lp Čojko
Comment
-
Originally posted by Čojko
Če te zanima imajo na Citroenu v Kopru enega res lepega salonskega rdečega C4 VTS z bež usnjem in panoramsko streho, ki ga ne morejo nikakor prodat. Po moje bi se dalo marsikaj zmenit okrog cene.
Lp Čojko
Kolk časa pa ga imajo?Vroooom! - Merida 903 Road
Comment
-
Ja samo trak čez oke si moraš dat ko se noter vsedeš... Jaz bi osebno nabavil megana s turbo motorjem...
Comment
-
-
Honda
No tole si poglej!
Comment
-
po zunanjosti je honda lepa, sam kaj ko sam delajo za zunanjost pa motor, za notranjost pa jim zmanjka časa :xnono:
Comment
Comment