Announcement

Collapse
No announcement yet.

c3 picasso

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ceštiri
  replied
  Re: c3 picasso

  Bil sem na testni vožnji s C3 Picassojem HDI 90 in moram povedat,da je kar solidno vozilce.Testni je bil črne barve,oprema exlusive,black pack.Počutje v kabini je bilo dobro,tudi nova oblika volanskega obroča je dobra posebno,ker je oblečen v usnje.Sredinska postavitev informacijskega je primerna in pregledna.
  Tudi brez dvopodročne klime bi se dalo živeti.Težje dosegljiva je ročna zavora,če je med sedežema poklopljeno naslonjalo za roke.Sama kabina pa je dovolj zračna.Motor je dovolj živahen in ne prehrupen.
  Ko bo še cena bolj ugodna bom malo premislil...

  Leave a comment:


 • 2cv
  replied
  Re: c3 picasso

  Ušam da kdo od naključnih obiskovalcev ali članov foruma napiše kaj več.
  Saj ej bila ptejšni teden se mi zdi da v petek na Citroen Slovenija zopet ena velika fešta ko so tradicionalno predstavljali novega Citroena C3.

  Sem si ga ogledal tudi sma samo d av 20 stoletju porodajaj z plastično vinto za šipe zadaj je pa res malce shrljivo. Za 20.000 evrov si pa človek lahko kupi že avto menda,

  No unapištie kaj kako je bilo na Citroen žurki ni treba samo o avtih opišite kdo vse je bil tam kaj se je pojedlo in popilo .. da bo zanimivo za vse.

  več Slik v Fotoglaeriji:
  http://www.citroenbilten.com/forum/p.../index.php?c=3

  dodajte kako oceno na fotke ali kak komentar
  Attached Files

  Leave a comment:


 • spiderslo
  replied
  Re: c3 picasso

  c3 picasso je ze nekaj casa pri nas in ga je mogoce ze narociti, zaloge sicer se ni , testni c3 picasso pa je ze pri nas, prav tako ga imamo ze v salonu

  Leave a comment:


 • tonček
  started a topic c3 picasso

  c3 picasso

  meni je zelo všeč, škoda da bo treba čakat še eno leto.
Working...
X