Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABC tablica v C2

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ABC tablica v C2

  No, pa smo ga včeraj dobili, C2 VTRjčka! Avtko je krasen, sem mislil, da bo bolj bogi v primerjavi s C5ko - kje pa! Narejen je solidno, za po mestu švigat zelo priročen. Razen na dolge proge bo prav gotovo bolj uporabljan :bald:.

  Ali ima kdo kake izkušnje z cestninjenjem; kam je najbolje postaviti ABC tablico? Avto mislim da nima atermičnega stekla (lahko pa da se motim, pri tej megli nikoli ne veš :droola:), pri vzvratnem ogledalu je sicer temnejše polje, vendar je najbrž namenjeno zakrivanju sonca, če uide med senčniki blizu špegla, ker je drugače oz. temnejše rastrirano kot pri C5ki. V navodilih nič ne piše, v tistih od C5ke pa je to posebej omenjeno.
  Attached Files

 • #2
  Re: ABC tablica v C2

  Jaz imam tablico nameščeno na zgornjem delu stekla, pri ogledalu, tam ko je posebno 'označeno področje' in nisem še imel problemov. Mi pa ni vedno delovalo, dokler sem ga imel spodaj levo, ker je atermično steklo.

  Comment


  • #3
   Re: ABC tablica v C2

   tisti del pri vzratnem ogledalu je glih abc-ju namenjen kolk jaz vem...
   The Only Way Is Up!!!!

   CTS Team
   www.citroen-tuning-slo.com

   Comment


   • #4
    Re: ABC tablica v C2

    @U2Foundme hvala, točno to informacijo sem potreboval. Namreč, pri C5ki to eksplicitno piše v navodilih, pri C2ki pa ne (kot sem že rekel), in tudi zasenčeni del je dosti temnejši, z bolj gostim rastrom. Pri Xsari je spodnji levi kot vetrobranskega stegla funkcioniral b.p.

    Sicer pa ga še nismo peljali čez cestninsko postajo testirat, sramota :D

    Comment


    • #5
     Re: ABC tablica v C2

     Po nekaj preizkušanja različnih pozicij ABC tablica najbolje deluje v spodnjem levem kotu vetrobranskega stekla (pri šoferju). Pozicija pri vzvratnem ogledalu na sredini je parkrat zatajila.

     Comment


     • #6
      Re: ABC tablica v C2

      ja moj foter ma pri c5 ponavadi ob ogledalu vendar se je že velikokrat zgodilo da abc ni prijel pri c2 ga imam pa na vetrobranskem steklu v levem kotu spodaj do zdaj mi ni še nikoli nič napisalo(ni tablice..)

      Comment


      • #7
       Re: ABC tablica v C2

       Hoj!

       Jaz jo imam v polju pod ogledalom. Pri C2 vedno dela. Pri C5 pa kar pogosto ne.

       LP, Aki
       Dream. Dare. Discover.

       Comment


       • #8
        Re: ABC tablica v C2

        A je kdo že vprašal kdo bo vrnil denar od nas naivcev, ki smo dali akontacije za te abc tablice, čez mesec ali dva ko bodo v uporabi vinjete.
        Citroen Bilten Forum
        https://www.citroenbilten.com/
        Gostovanje Domene Internet
        https://www.bilten.net/
        Mobing v Sloveniji
        https://www.mobbing.si/
        Družinski portal
        https://www.drobnic.com/
        https://www.drobnic.info/

        Comment


        • #9
         Re: ABC tablica v C2

         Ravno koga briga... Če hočeš 'hitreje' čez, plačaj za tablico. PLAČAJ, PLAČAJ, PLAČAJ...kapitalizem pač. Pas za abc se pa začne SEVEDA dovolj zgodaj, da če so kolone, SPLOH NIČ ne čakaš.
         Vinjeta je pa tudi razred zase. Najboljše bi bilo, da bodo v prodaji kar take z veljavnostjo 100 let. Saj živimo vedno dlje, naj upoštevajo letno inflacijo...
         Pa ko bi bile vsaj ceste ok. Najprej bi bilo treba investirati v železnico, potem pa VES tranzit na vlake. Asfalt je pa tudi tako kvaliteten, da se takoj naredijo luknje, da ne omenjam predorov...

         LP
         Dream. Dare. Discover.

         Comment

         Working...
         X