Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prenovljeni Citroën Berlingo nagovarja družine

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Prenovljeni Citroën Berlingo nagovarja družine

  CitroënFrancoski proizvajalec je poskrbel za manjšo prenovo njihovega prvega družinskega enoprostorca Berlinga.


  Z novim prednjim odbijačem, spremenjeno masko vozila in drugače nameščenimi LED dnevnimi lučmi je postal bolj izrazit in samozavesten. Pri Citroënu za potniško različico Multispace ponujajo še dve novi barvi Moka Grey in Cumulus Grey.V potniški kabini se bohoti 7-palčni zaslon na dotik s tehnologijo MirrorLink in navigacijo. Poleg običajnih funkcij ponuja nadzor nad številnimi nastavitvami vozila, povezavo z mobilnim aparatom in med drugim služi kot multimedijsko središče. Od junija bodo kupcem na voljo tudi sprednji parkirni senzorji in vzvratna kamera, v septembru pa jim bodo ponudili še sistem za zaviranje v sili.
  Motorno paleto sestavljajo trije dizelski agregati, osnovni in najšibkejši je BlueHDI 75, sledi BlueHDI 100, ki je na voljo z ročnim menjalnikom ali z robotiziranim menjalnikom, najmočnejši v ponudbi je BlueHDI 120. Na voljo je tudi električna različica Citroën Berlingo Electric, ki razvije 49 kilovatov, ima 170 km dometa ter je opremljena z akumulatorjem, ki se samodejno polni med upočasnjevanjem in zaviranjem.
  Citroën prinaša tudi odgovor za vse poklicne uporabnike, saj se kupci lahko odločijo za gospodarsko izvedenko. Na voljo je v dveh dolžinah, L1 in L2, in ima največji tovorni prostor prostornine 4,1 kubičnih metrov.
  Avtomobilizem.com (Vir in foto: Citroën.)
  bo v Ženevi predstavil prenovljenega družinskega Berlinga, s katerim želijo še bolj aktivno nastopiti na trgu družinskih vozil.
  Citroen Bilten Forum
  https://www.citroenbilten.com/
  Gostovanje Domene Internet
  https://www.bilten.net/
  Mobing v Sloveniji
  https://www.mobbing.si/
  Družinski portal
  https://www.drobnic.com/
  https://www.drobnic.info/
Working...
X