Announcement

Collapse
No announcement yet.

Citroën C3 Picasso

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Citroën C3 Picasso

  Citroën C3 Picasso
  Citroën C3 Picasso združuje različna nasprotja, da bi se lahko ponudil kot vozilo novega dizajna z močno osebnostjo, ki je privlačno in drzno hkrati. Citroën je izumil ˝Space box˝: kockasta oblika in zaobljenost.

  Čista in funkcionalna oblika karoserije govori o največji želji vozila Citroën C3 Picasso: da bi služil dobremu počutju svojih uporabnikov in jih spremljal v vseh življenjskih situacijah.

  Citroen C3 Picasso ima toliko stila, prostora in udobja, da boste popolnoma očarani še preden boste obrnili ključ. Kar je naredil Pablo Picasso s kocko, je sedaj naredil Citroen s svojim vozilom C3 Picasso.

  Citroën C3 Picasso je zgled enostavne in intuitivne prilagodljivosti. Dolg je 4,08 m, širok 1,73 m in visok 1,62 m. Prostornina prtljažnika se pri preklopljeni zadnji sedežni klopi poveča s 500 na 1506 litrov. Tudi prevoz večjega tovora postane povsem enostavno opravilo.
  Dodatna novost pri C3 Picasso je prenosna svetilka, domiselno vgrajena v steno prtljažnika, ki lahko deluje kot statična ali prenosna svetilka, odvisno od vaših potreb.

  Več kot prilagodljiv, C3 Picasso je dobesedno gnetljiv: je pravcati koncentrat spretnosti in "se v trenutku se prilagodi vsakemu življenjskemu stilu in vsaki želji".

  C3 Picasso se razlikuje tudi po zaslugi inovativnih in praktičnih odlagalnih mest. Vozilo C3 Picasso ima še posebej velik predal za drobnarije. Njegova prostornina, ki je med največjimi v tem razredu, znaša 9 litrov in med drugim lahko sprejme 1,5-litrsko plastenko. Predal je hlajen in ima pokrov s sistemom blaženega odpiranja.

  Citroën C3 Picasso je zgled enostavne in intuitivne prilagodljivosti. Notranjost se z eno samo potezo v trenutku preuredi tako, da omogoča izrabo največjega možnega prostora. Zložljiva zadnja sedišča (2/3 - 1/3), ki jih lahko drsno pomikate na razdalji 150 mm, so pritrjena na odstranljiv pod prtljažnika za povsem raven tovorni prostor do prednjih sedežev.


  S panoramskim vetrobranskim steklom C3 Picasso nudi maksimalno vidljivost. Tridelno vetrobransko steklo s tankimi stebrički zagotavlja izvrsten razgled na cesto in okolico.

  Zastekljena panoramska streha, ki podaljšuje vetrobransko steklo, se odlično prilega liniji strehe. Skupna zastekljena površina vozila C3 Picasso dosega 4,52 m2.

  Odslej vas bo spremljala svetloba.


  Vse je lažje za volanom Citroën C3 Picasso. Majhen premer obračalnega kroga zagotavlja odlično vodljivost in hitro obračunavanje s tipičnimi mestnimi zagatami.

  Citroën C3 Picasso si s svojo stabilno karoserijo z lahkoto podredi vse vrste cestišč. Njegova skrivnost? Vrsta naprednih tehnologij, ki pripomorejo k enemu najbolj učinkovitih podvozij: sistem proti blokiranju koles (ABS) in elektronski razdelilnik zavorne moči (REF) sta dopolnjena še s sistemom za pomoč pri zaviranju v sili (AFU) in samodejnim vklopom varnostnih utripalk.

  Ne glede na to, ali se boste odločili za novo generacijo bencinskih motorjev VTi 95 ali VTi 120, ali za dizelski motor HDi 90 ali HDi 110, boste cenili ugodje med vožnjo C3 Picasso-ja, njihovo zmogljivost ter učinkovito varčnost, s katero zmanjšujejo negativni vpliv na okolje. Oba dizelska motorja se ponašata z oznako ˝Airdream˝. Namenjena je okolju najbolj prijaznim vozilom v izboru.

   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • NUMÉRO 9 ( ŠTEVILKA 9): NOVA PODOBA LINIJE DS
   by 2cv
   Za konceptno vozilo NUMÉRO 9, ki nosi v sebi gene modelov linije DS, je značilna odločna kreacija z edinstvenim in prepoznavnim stilom, ki razburka domišljijo in čustva, prefinjenostjo in izjemno končno obdelavo, s povsem novimi občutki v vožnji ter s pravimi funkcijami za vsakodnevno uporabo.Za konceptno vozilo NUMÉRO 9, ki nosi v sebi gene modelov linije DS, je značilna odločna kreacija z edinstvenim in prepoznavnim stilom, ki razburka domišljijo in čustva, prefinjenostjo in izjemno končno obdelavo, s povsem novimi občutki v vožnji ter s pravimi funkcijami za vsakodnevno uporabo.
   26th April 2012, 22:21
  • NOVA BERLINGO MULTISPACE IN JUMPY MULTISPACE
   by 2cv
   Pri vozilu Citroën Berlingo Multispace najprej opazimo njegov videz. Na pogled je robusten in odločno sodoben, predvsem pa izrazit! Z novo dvojno puščico, ki sega vse do spodnjega dela žarometov, s kromiranimi okrasnimi profili meglenk in diodnimi lučmi, ki prispevajo k edinstvenemu svetlobnemu izrazu podnevi, izraža izjemno odločen značaj.

   Citroën Jumpy Multispace, tako kot njegov predhodnik združuje, racionalnost, ki jo pogojuje njegova prostornost in dobro počutje, h kateremu prispeva zlasti položaj pri vožnji, ki je primerljiv z enoprostorskimi vozili. Zahvaljujoč izjemno prilagodljivi notranjosti lahko z njim prevažate do 9 oseb in pri tem zagotavlja raven udobja, ki je primerljiva z enoprostorci, hkrati pa pri daljši izvedenki ohranja pod zadnjo polico velik prtljažnik s prostornino 553 dm3
   26th April 2012, 22:19
  • PONUDBA OB KATERI BOSTE OSTALI BREZ BESED
   by 2cv
   Skupni prihranek do 4.900€.
   26th April 2012, 22:17
  • ZAČETEK NOVE DOBE: SPOPRIJATELJITE SE Z NAJLJUBŠIM CITROËNOVIM VOZILOM LINIJE DS
   by 2cv
   Poiščite Citroënova vozila linije DS na najbližji lokaciji! Raziščite vozila, poiščite našega svetovalca ter se odpeljite na testno vožnjo!
   24.4. – 26.4.2012 CELJE – CITY CENTER
   10.5. – 12.5.2012 KRANJ – PLANET TUŠ
   17.5. – 19.5.2012 KOPER – PLANET TUŠ
   Poiščite Citroënova vozila linije DS na najbližji lokaciji! Raziščite vozila, poiščite našega svetovalca ter se odpeljite na testno vožnjo!
   24.4. – 26.4.2012 CELJE – CITY CENTER
   17.5. – 19.5.2012 KOPER – PLANET TUŠ
   ...
   26th April 2012, 22:15
  • Koledar citroen novosti 2012
   by 2cv
   Koledar citroen novosti 2012


   [ATTACH=CONFIG]15722[/ATTACH]
   22nd March 2012, 10:59
  • Citroen Novice Marec 2012
   by 2cv
   PONUDBA OB KATERI BOSTE OSTALI BREZ BESED

   Za vas smo pripravili posebno ponudbo bogato opremljenih družinskih vozil, ob kateri boste ostali povsem brez besed.

   V marcu tako ob nakupu vozila Citroën Berlingo, Citroën C3 Picasso ali Citroën C4 Picasso lahko prihranite kar do 4.900 EUR.


   C-Zero na rallyu električnih vozil v Monte Carlu

   Na letošnji že 13. Rallyju Monte Carlo za avtomobile na alternativne vire energije se odpravlja tudi slovenska posadka. Primož Lemež in Borut Mavsar se bosta s konkurenco pomerila v Citroenu C Zero. Tekmovala bosta v kategoriji električnih avtomobilov za vsakdanjo uporabo. To je najprestižnejša kategorija, saj šteje tudi za poseben pokal FIA.

   SPOMLADANSKA AKCIJA V SERVISIH CITROËN

   Z naravo, ki se prebuja in vse toplejšimi dnevi, ki so pred nami, prihaja sezona prijetnih potepanj.
   Ker ...
   17th March 2012, 18:13
  Working...
  X