Announcement

Collapse
No announcement yet.

Citroen pregled 2009

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Citroen pregled 2009

  Presek zanimivih dogodkov v letu 2009

  Presek zanimivih dogodkov v letu 2009 povezanih s firmo Citroen smo pripravili s pomočjo interneta.

  Vse podrobnosti o teh dogodkih boste našli na naših spletnih straneh.
  V bodoče pa računamo na vse naše naključne obiskovalce in ostale da boste redno in sproti objavljali vse novice tud na tem našem portalu. Postanite pisec in uredniki novic na portalu Citroen Bilten.


  Click image for larger version

Name:	NZW1489.jpg
Views:	1
Size:	17.4 KB
ID:	116300


  December 2009

  Citroën Racing in Red Bull bosta v letu 2010 dala krila tudi Kimiju Räikonnenu

  Partnerstvo znamk Citroën Racing in Red Bull, ki se je rodilo leta 2008, je bilo v letih 2008 in 2009* ovenčano z naslovi svetovnih prvakov, ki so jih osvojili znamka Citroën, Sébastien Loeb in Daniel Elena. Sodelovanje se bo nadaljevalo tudi naslednjo sezono z dirkalniki C4 WRC, ki jih vozita Sébastien Loeb in Dani Sordo pod zastavo ekipe Citroën Total World Rally Team. Druga ekipa, ki bo delovala pod barvami znamk Red Bull in Citroën, bo dva druga dirkalnika C4 WRC pripravljala za Kimija Räikkönena in Sébatiena Ogiera.

  November 2009

  CITROËN C-ZERO: 100 % električna rešitev


  Click image for larger version

Name:	09190003_315.jpg
Views:	1
Size:	22.4 KB
ID:	116302

  Nič litrov bencina, nična emisija CO2, nič hrupa! Citroën z vozilom C-ZERO na izključno električni pogon razširja svojo ponudbo v razredu manjših vozil.
  Več o tem na našem forumu. Vse o tem na našem forumu.


  Top Com 2009: vstop znamke CITROËN v novo internetno obdobje okronan z zlatom. CITROËN znova pridobil prednost
  Digitalna internetna predstavitev, ki je bila pripravljena za začetek prodaje vozila CITROËN C3 Picasso v svetu, je osvojila zlato nagrado TOP COM Consumer 2009 v kategoriji "komunikacijske strategije". Lovorika je nagradila drznost, inovativno zgradbo in genialnost oglaševalske kampanje, njeno učinkovitost pa potrjuje komercialni uspeh vozila CITROËN C3 Picasso. Za znamko Citroën je zlata nagrada TOP COM ovenčala njen vstop v novo obdobje.

  Oktober 2009

  2009 SVETOVNO PRVENSTVO V RALLYU FIA
  Zadnji dan rallya po Veliki Britaniji je bil za ekipo Citroën Total WRT poln emocij. Sébastien Loeb in Daniel Elena, ki sta sicer vodila vse od starta, do predzadnje specialke nista mogla vedeti, ali se bo dirka zaključila njima v prid. Francosko-monaška dvojica je osvojila 54. zmago v svetovnem prvenstvu in s tem šesti zaporedni naslov svetovnih prvakov. Dani Sordo in Marc Marti, ki sta se borila vse do zadnjega metra, sta za drobno sekundo zaostala za drugim mestom.

  NOVI CITROËN C3 IN EIFFLOV STOLP SVETU PONUJATA UPRIZORITEV KREATIVNE TEHNOLOGIJE
  CITROËN in Eifflov stolp proslavljata 90 in 120-letnico, zato ob tej priložnosti pripravljata edinstven spektakel, ki bo poln senzacij. To bo mednarodni dogodek, saj bo neposreden prenos potekal prek interneta. Vse o tem na našem forumu.

  POTOVANJE SKOZI ČAS BLAGOVNE ZNAMKE CITROËN
  Po sledeh 90-letnice z legendarnimi avtomobili.

  Citroën svojo 90-letnico proslavil z dvojno zmago in naslovom svetovnega prvaka v rallyu
  45. rally RACC Katalonija - Costa Daurada (1. - 4. oktober 2009) - 3. dan
  Ekipa Citroën Total World Rally Team je na rallyu po Kataloniji prevladovala od samega začetka in se še tretjič v letošnji sezoni okitila z dvojno zmago. S šesto zmago letos sta se Sébastien Loeb in Daniel Elena v kategoriji vozniki Mikku Hirvonenenu približala na eno samo točko. Drugo mesto, ki sta ga osvojila Dani Sordo in Marc Marti, je znamki Citroën prineslo dovolj točk za zanesljiv peti naslov svetovnega prvaka. O naslovu v kategoriji vozniki bo odločal rally po Veliki Britaniji (23. - 25. oktobra). Vse o tem na našem forumu.

  September 2009

  Dvojni cilj za posadki Loeb/Elena in Sordo/Marti
  45. rally RACC Katalonija - Costa Daurada (1. - 4. oktobra 2009) - Predstavitev
  Ekipa Citroën Total World Rally Team si je za rally Katalonije postavila en sam cilj: doseči četrto zaporedno dvojno zmago na španskih tleh. Zmaga posadke Sébastien Loeb/Daniel Elena pred posadko Dani Sordo/Marc Marti bi imela dober učinek na dveh področjih: francosko-monaška dvojica bi se vrnila v igro za osvojitev naslova voznikov in zagotovila tudi peto kronanje ekipe Citroën med konstruktorji. Predzadnja dirka svetovnega prvenstva v rallyu FIA bo odločilna na več področjih.

  Citroen DS3, adut, ki zapeljuje
  Citroen DS3 - vsestransko vozilo, prijetno za vožnjo in zasnovano, da zadovolji želje voznika - DS3. Vse o tem na našem forumu.

  Avtomobilski salon v Frankfurtu 2009: 90 let Kreativne Tehnologije
  Od 17. do 27. septembra bo Citroën v Frankfurtu razstavljal najširši izbor vozil v svoji zgodovini, kar dokazujeta dve predstavljeni svetovni premieri: novi C3 in prvi predstavnik linije DS: DS3; ter izredno mično konceptno vozilo REVOLTE. Vse o tem na našem forumu.

  Rally po Avstraliji (3. - 6. september 2009)
  Po tehničnih pregledih po končanem rallyu je kolegij športnih sodnikov rallya po Avstraliji prejel poročilo tehničnega delegata organizacije FIA, v katerem je bilo ugotovljeno, da vodilo prednjega stabilizacijskega droga dirkalnika Citroën C4 WRC št. 1 ne ustreza homologaciji.

  Citroën. Še vedno ima vse tisto, česar drugi nimajo….
  ...in še več. Ob praznovanju 90 let kreativne tehnologije, je za Vas Citroën pripravil posebno jubilejno serijo, katero odlikuje bela barva in visok nivo opremljenosti. Vse o tem na našem forumu.

  90 let kreativne tehnologije
  Citroën in njegova kreativna tehnologija praznujeta 90 let.

  Rally po Avstraliji (3. - 6. september 2009) - Predstavitev
  Rally po Avstraliji, ki je deseta dirka na tekmovalnem koledarju 2009, predstavlja za ekipo Citroën Total WRT in njene tekmece popoln skok v neznano. Na tej popolnoma novi preizkušnji bosta Sébastien Loeb in Daniel Elena imela le en cilj: zmagati, da bi obdržala vse možnosti za osvojitev šestega zaporednega naslova svetovnih prvakov. Zelo motivirana sta tudi Dani Sordo in Marc Marti, ki sta v zadnjem času dokazala, da se lahko spopadeta z najboljšimi na vseh terenih na tem planetu. To bi rada potrdila v Avstraliji. Vse o tem na našem forumu.

  Avgust 2009
  Končano srečanje 2cv prijateljev na Češkem!
  Vse o tem na našem forumu.

  Julij 2009

  Prvenstvo se začenja na Finskem!
  Rally po Finski (30. julij - 2. avgust 2009) - predstavitev
  Sébastien Loeb pred rallyem po Finski eno točko zaostaja za Mikkom Hirvonenom, zato pravi, da se zanj svetovno prvenstvo v kategoriji vozniki šele začenja! Petkratni svetovni prvak bo s svojim kopilotom Danielom Eleno poskusil ponoviti svojo pravljično zmago iz leta 2008 in tako prevzeti vodstvo v skupnem seštevku. Na drugi strani ima ekipa Citroën Total World Rally Team v kategoriji konstruktorji lepo prednost pred svojimi tekmeci. Na tem terenu se Dani Sordo in Marc Marti počutita vedno boljše, zato bosta vse svoje sile usmerila v to, da bi dosegla stopničke. Vse o tem na našem forumu.

  OGLAŠEVANJE: CITROËN JE OSVOJIL SREBRNEGA LEVA
  Znamka CITROËN je z video spotom za avtomobil CITROËN C3 na oglaševalskem festivalu v Cannesu osvojila Srebrnega leva. Znamka Citroën je še toliko bolj zadovoljna, ker je nagrado prejel promocijski film, ki so ga v Franciji predvajali februarja in je kot prvi predstavil novi slogan znamke Citroën CREATIVE TECHNOLOGIE, ki ga je znamka predstavila 5. februarja letos.

  Podjetniški avto leta
  Podjetniški avto leta - dve nagradi za znamko CITROËN. Znamka CITROËN je letos osvojila dve trofeji na novem izboru Podjetniški avto leta, ki sta ga 1. julija organizirali reviji L'Automobile in L’Entreprise. V obeh kategorijah – osebna vozila in lahka gospodarska vozila – je bil nagrajen po en model znamke Citroën.

  Junij 2009

  Lep uspeh za Citroën - Rally Poljska (24. - 28. junij 2009) - 3. dan
  Zaradi svoje uvrstitve na koledar tekmovanj WRC, je rally po Poljski dosegel izjemen uspeh med ljudstvom. V okviru dobro odpeljane proge sta Dani Sordo in Marc Marti v zadnji specialki dosegla drugo mesto. Sébastien Loeb in Daniel Elena sta na koncu osvojila lepo 7. mesto. Tako je Citroën še dodatno povečal svojo prednost na čelu svetovnega prvenstva v rallyu. Vse o tem na našem forumu.

  Citroën C5 in Citroën C6 V6 HDi 240 FAP: Nov motor, ki združuje najvišjo stopnjo užitka z manjšo porabo in emisijo plina CO2
  Citroën je s prihodom novega dizelskega motorja V6 HDi 240 FAP, ki je najzmogljivejši v zgodovini znamke Citroën, pridobil predvsem na moči. Motor, ki avtomobiloma Citroën C5 in Citroën C6 zagotavlja izboljšane funkcije na področju užitka v vožnji, tišje delovanje, boljše zmogljivosti in hkrati manjšo porabo goriva in emisijo CO2 od 12 do 15 %, povečuje njun splošno priznan sloves.

  Rally po Poljski (24. - 28. junij 2009) - Predstavitev: Citroënov pohod na Vzhod
  Rally po Poljski, ki je letos uvrščen na tekmovalni koledar WRC, za ekipo Citroën Total World Rally Team predstavlja pomembno preizkušnjo. Tako ekipa kot posadka Sébastien Loeb/Daniel Elena bosta na startu osme dirke v sezoni nastopili kot vodilni v svetovnem prvenstvu FIA, vendar globoko v sebi nosijo željo po ponovni zmagi, ki bi jim omogočila povečanje prednosti pred tekmeci. Tudi Dani Sordo in Marc Marti bosta svoj napredek poskusila podkrepiti z dejstvi in se povzpeti na stopničke. Vse o tem na našem forumu.

  Rally Acropolis v Grčiji (11. - 14. junij 2009) - 3. dan: Sordo in Marti sta opravila svojo nalogo
  Dani Sordo in Marc Marti sta se tretji, to je zadnji dan rallya Acropolis po Grčiji, podala na SupeRally in prislužila štiri točke za Citroën v svetovnem prvenstvu v kategoriji konstruktorji.

  Rally Acropolis v Grčiji (11. - 14. junij 2009) - 3. dan: Ogier, Ingrassia in ekipa Citroën Junior Team v Grčiji na drugem mestu
  Ekipa Citroën Junior Team je prvič v svoji kratki zgodovini dosegla zmagovalne stopničke na preizkušnji svetovnega prvenstva v rallyu FIA. Sébastien Ogier in Julien Ingrassia sta se s svojim dirkalnikom Citroën C4 WRC uvrstila na drugo mesto Rallya Acropolis v Grčiji. Ekipi Citroën Junior Team sta točke prinesla tudi Conrad Rautenbach / Daniel Barritt, ki sta bila na koncu peta, ter Evgeny Novikov / Dale Moscatt kot najboljša tekmovalca rallya. Vse o tem na našem forumu.

  C4 PICASSO ŽE DRUGIČ NAGRAJEN
  Že drugič zapored je angleška revija What car? nagradila Citroenovo vozilo Grand C4 Picasso kot najbolj ekološko vozilo v svoji kategoriji. Vse o tem na našem forumu.

  Citroën meri v vrh Akropole
  Druga polovica svetovnega prvenstva v rallyu FIA se z rallyem Akropola začenja v Grčiji. Sébastien Loeb in Daniel Elena, ki sta z dirkalnikom C4 WRC ekipe Citroën Total World Rally Team zmagala na prvih petih dirkah v sezoni, sta si za cilj zadala zmago na terenu, ki je izjemno zahteven za mehanske sklope. Tudi druga posadka iz ekipe, Dani Sordo in Marc Marti, stremi za stopničkami.

  Sébastien Loeb prejel znak legije časti
  G. Nicolas Sarkozy, predsednik francoske republike, je danes v palači na Elizejskih poljanah sprejel Sébastiena Loeba in ga imenoval za viteza častne legije. Vse o tem na našem forumu.

  Maj 2009

  Rally po ltaliji - Sardiniji (21. - 24. maj 2009) - 3. dan: Citroën je prestal pester vikend
  Zmagovalna serija ekipe Citroën Total World Rally Team se je zaključila z rallyem po Sardiniji. Sébastien Loeb in Daniel Elena sta se uvrstila na 4. mesto, vendar sta v kategoriji "vozniki" kljub temu z veliko prednostjo zaključila prvo polovico svetovnega prvenstva. Prav tako vodi tudi Citroën v kategoriji "konstruktorji".

  GTbyCITROEN v ospredju avtomobilističnih strasti …
  Pred konceptnim vozilom GTbyCITROEN, ki je na svetovnem avtomobilskem salonu v Parizu doživel splošno navdušenje in je prejel nagrado Louis Vuitton Classic Concept Award 2008, se odpirajo novi svetovi. V prihodnjih mesecih bo namreč ob boku drugih izjemnih vozil prisostvoval različnim večjim dogodkom. Vse o tem na našem forumu.

  Proti novim rekordom na sardinskem otoku?
  Z rallyem Italija, ki bo potekal na Sardiniji, se bo zaključila prva polovica tekmovalne sezone v svetovnem prvenstvu 2009. Ekipa Citroën Total World Rally Team se tudi na to dirko podaja z nezmanjšano željo po zmagi. Sébastien Loeb in Daniel Elena, ki sta že od začetka sezone nepremagana, bosta poskusila izboljšati svoj rekord v zaporednih zmagah. Dani Sordo in Marc Marti, ki sta trenutno druga v kategoriji "vozniki", bosta branila svoje mesto.

  Loeb, Elena in Citroën s peto zmago sezone
  V okviru izjemno uspešne preizkušnje je ekipa Citroën Total World Rally Team na reliju po Argentini dosegla dvojno zmago. Sébastien Loeb in Daniel Elena s peto zaporedno zmago v Južni Ameriki nadaljujeta svojo serijo brez poraza v tej sezoni. Njuna neposredna zasledovalca Dani Sordo in Marc Marti sta osvojila drugo mesto v svetovnem prvenstvu za voznike. Vse o tem na našem forumu.

  April 2009

  Rally po Argentini (23. - 26. april 2009)
  Ekipo Citroën Total World Rally Team pred odhodom na rally po Argentini navdaja prav posebno navdušenje. Lepota specialk in pokrajine, vnema publike in dobri rezultati ekipe Citroën v prejšnjih sezonah v Južni Ameriki so pripomogli, da je to prav poseben rally. Sébastien Loeb in Daniel Elena, zmagovalca prvih štirih rallyev sezone, bosta poskusila nadaljevati fantastično serijo. Dani Sordo in Marc Marti sta pripravljena, da izkoristita vsako najmanjšo priložnost in bosta nedvomno deležna podpore gledalcev!

  Štiri fantastične zmage za Loeba, Eleno in Citroën
  Sébastien Loeb, Daniel Elena in Citroën Total World Rally Team nadaljujejo izvrsten začetek sezone, saj so osvojili zmago na vseh štirih rallyih. Francosko - monaška dvojica je v svetovnem prvenstvu v rallyu tako osvojila že 51. zmago. Tudi Dani Sordo in Marc Marti sta v Algarvi izkoristila prednost in se drugič v tej sezoni zavihtela na zmagovalne stopničke, kar je znamki Citroën omogočilo, da je utrdila svojo prednost v kategoriji "konstruktorji". Vse o tem na našem forumu.

  Marec 2009

  Citroën želi nadaljevati zmagovalno serijo
  Rally po Portugalski, ki ga leta 2008 ni bilo na razporedu tekmovanj, se ponovno vrača na tekmovalni koledar svetovnega prvenstva v rallyu. Ekipa Citroën Total WRT, ki je tu pred dvema letoma z dirkalnikoma C4 WRC dosegla zmagovalne stopničke, bo s tem rallyem lahko ocenila svoje prave zmogljivosti na neutrjenem terenu. Sébastien Loeb in Daniel Elena, ki to sezono še nista bila premagana, bosta poskušala nadaljevati serijo zmag. Za Danija Sorda in Marca Martija je bližina Španije dodatna motivacija v boju za mesto na zmagovalnih stopničkah. Vse o tem na našem forumu.

  Zamenjava na vrhu skupine PSA Peugeot Citroën in podjetja Citroën
  Jean-Marc Gales prevzema vodenje podjetja CITROËN Jean-Marc Gales, 46 let, je 1.4.2009 prevzel vodenje znamke CITROËN. "Ponosen sem, da sem na čelu podjetja CITROËN, podjetja v polnem zanosu po zas...

  50 zmag Sébastiena Loeba in Daniela Elene v svetovnem prvenstvu v rallyu
  Vse o tem na našem forumu.

  Rally po Cipru (12. - 15. marec)
  Sébastien Loeb in Daniel Elena sta odlično izpeljala zadnji dan dirke in zmagala na rallyu po Cipru, prvem mešanem rallyu WRC po letu 1996. Posadka Citroën v dirkalniku C4 WRC št. 1 je vodila od začetka do konca in dosegla simbolično petdeseto zmago v svetovnem prvenstvu v rallyu. S pomočjo 4. mesta Danija Sorda in Marca Martija je Citroën povečal tudi svojo prednost v svetovnem prvenstvu v kategoriji konstruktorji. Vse o tem na našem forumu.

  Rally po Cipru (12. - 15. marec 2009) Predstavitev Nove barve, enaki cilji!
  V svetovnem prvenstvu FIA bo rally po Cipru nekaj posebnega: potekal bo na mešani podlagi, en dan na asfaltu in nato dva na neutrjenem terenu. Vse o tem na našem forumu.

  DS INSIDE
  Odločitev je na dlani: presenetljiv in vabljiv značaj- Vse o tem na našem forumu.

  Citroën v Ženevi poudarja vodilno vlogo na področju varovanja okolja
  Citroën na avtomobilskem salonu v Ženevi ponovno poudarja svojo vodilno vlogo na področju varovanja okolja. Vse o tem na našem forumu.

  Februar 2009

  Zelena nagradna igra - Citroën in Jelovica nagrajujeta!
  Obiščite razstavni prostor Jelovice na sejmu Dom (Gospodarsko razstavišče, hala A) in si oglejte novega Citroëna C3 Picasso! Z malo sreče in sodelovanjem v nagradni igri, bo morda ravno vas en mesec prevažal naokoli. Kdo je dobil tega piccasa sam sem oddal enih 30 kupončkov očitno nimam sreče.

  Citroën je sezono začel z dvojno zmago!
  Rally po Irski (29. januar - 1. februar 2009) – 3. dan
  Tako kot leta 2007 sta dirkalnika Citroën C4 WRC s posadkama Sébastien Loeb/Daniel Elena in Dani Sordo/Marc Marti dosegla dvojno zmago na rallyu po Irski. Potem, ko sta petkratna svetovna prvaka v petek na opoldanski dirki prevzela nadzor nad dogajanjem, sta postopno povečevala svojo prednost pred nasprotniki. Njuna španska sotekmovalca sta znamki Citroën omogočila, da je osvojila največ možnih točk v kategoriji "konstruktorji". Vse o tem na našem forumu.

  Skupina PSA Peugeot Citroën je prodala več kot 3 milijone vozil z motorjem HDi s filtrom sajastih delcev (FAP)
  Trimilijonto vozilo, opremljeno s filtrom sajastih delcev (FAP), je avtomobil 207 1.6 HDi, ki je bil izdelan v tovarni PSA Peugeot Citroën v mestu Poissy (Francija).
  Tehnologija filtra sajastih delcev skupine PSA Peugeot Citroën, ki že skoraj deset let prehiteva prihodnje standarde Euro V (1), je vzpostavila nov standard za evropske dizelske motorje.

  Januar 2009

  Rally po Irski (29. januar - 1. februar 2009)
  Po kratkem sedemtedenskem premoru med dvema sezonama se bo svetovno prvenstvo v rallyu 2009 začelo na Irskem. Citroën, ki mu je z enajstimi zmagami v petnajstih rallyih in dvema lovorikama v svetovnem prvenstvu uspela izjemna sezona 2008, bo branil svoja naslova. Kot prejšnja leta bodo dirkalnika C4 WRC, ki nosita barve ekipe Citroën Total World Rally Team, tudi letos zaupali petkratnima svetovnima prvakoma Sébastienu Loebu/Danielu Eleni in posadki Dani Sordo/Marc Marti. Vse o tem na našem forumu.
  Attached Files
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • NUMÉRO 9 ( ŠTEVILKA 9): NOVA PODOBA LINIJE DS
   by 2cv
   Za konceptno vozilo NUMÉRO 9, ki nosi v sebi gene modelov linije DS, je značilna odločna kreacija z edinstvenim in prepoznavnim stilom, ki razburka domišljijo in čustva, prefinjenostjo in izjemno končno obdelavo, s povsem novimi občutki v vožnji ter s pravimi funkcijami za vsakodnevno uporabo.Za konceptno vozilo NUMÉRO 9, ki nosi v sebi gene modelov linije DS, je značilna odločna kreacija z edinstvenim in prepoznavnim stilom, ki razburka domišljijo in čustva, prefinjenostjo in izjemno končno obdelavo, s povsem novimi občutki v vožnji ter s pravimi funkcijami za vsakodnevno uporabo.
   26th April 2012, 22:21
  • NOVA BERLINGO MULTISPACE IN JUMPY MULTISPACE
   by 2cv
   Pri vozilu Citroën Berlingo Multispace najprej opazimo njegov videz. Na pogled je robusten in odločno sodoben, predvsem pa izrazit! Z novo dvojno puščico, ki sega vse do spodnjega dela žarometov, s kromiranimi okrasnimi profili meglenk in diodnimi lučmi, ki prispevajo k edinstvenemu svetlobnemu izrazu podnevi, izraža izjemno odločen značaj.

   Citroën Jumpy Multispace, tako kot njegov predhodnik združuje, racionalnost, ki jo pogojuje njegova prostornost in dobro počutje, h kateremu prispeva zlasti položaj pri vožnji, ki je primerljiv z enoprostorskimi vozili. Zahvaljujoč izjemno prilagodljivi notranjosti lahko z njim prevažate do 9 oseb in pri tem zagotavlja raven udobja, ki je primerljiva z enoprostorci, hkrati pa pri daljši izvedenki ohranja pod zadnjo polico velik prtljažnik s prostornino 553 dm3
   26th April 2012, 22:19
  • PONUDBA OB KATERI BOSTE OSTALI BREZ BESED
   by 2cv
   Skupni prihranek do 4.900€.
   26th April 2012, 22:17
  • ZAČETEK NOVE DOBE: SPOPRIJATELJITE SE Z NAJLJUBŠIM CITROËNOVIM VOZILOM LINIJE DS
   by 2cv
   Poiščite Citroënova vozila linije DS na najbližji lokaciji! Raziščite vozila, poiščite našega svetovalca ter se odpeljite na testno vožnjo!
   24.4. – 26.4.2012 CELJE – CITY CENTER
   10.5. – 12.5.2012 KRANJ – PLANET TUŠ
   17.5. – 19.5.2012 KOPER – PLANET TUŠ
   Poiščite Citroënova vozila linije DS na najbližji lokaciji! Raziščite vozila, poiščite našega svetovalca ter se odpeljite na testno vožnjo!
   24.4. – 26.4.2012 CELJE – CITY CENTER
   17.5. – 19.5.2012 KOPER – PLANET TUŠ
   ...
   26th April 2012, 22:15
  • Koledar citroen novosti 2012
   by 2cv
   Koledar citroen novosti 2012


   [ATTACH=CONFIG]15722[/ATTACH]
   22nd March 2012, 10:59
  • Citroen Novice Marec 2012
   by 2cv
   PONUDBA OB KATERI BOSTE OSTALI BREZ BESED

   Za vas smo pripravili posebno ponudbo bogato opremljenih družinskih vozil, ob kateri boste ostali povsem brez besed.

   V marcu tako ob nakupu vozila Citroën Berlingo, Citroën C3 Picasso ali Citroën C4 Picasso lahko prihranite kar do 4.900 EUR.


   C-Zero na rallyu električnih vozil v Monte Carlu

   Na letošnji že 13. Rallyju Monte Carlo za avtomobile na alternativne vire energije se odpravlja tudi slovenska posadka. Primož Lemež in Borut Mavsar se bosta s konkurenco pomerila v Citroenu C Zero. Tekmovala bosta v kategoriji električnih avtomobilov za vsakdanjo uporabo. To je najprestižnejša kategorija, saj šteje tudi za poseben pokal FIA.

   SPOMLADANSKA AKCIJA V SERVISIH CITROËN

   Z naravo, ki se prebuja in vse toplejšimi dnevi, ki so pred nami, prihaja sezona prijetnih potepanj.
   Ker ...
   17th March 2012, 18:13
  Working...
  X