Announcement

Collapse
No announcement yet.

SPOZNANJE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Re: SPOZNANJE

Originally posted by turtle New post replay
    Glede na to da boste trije ti toplo odsvetujem C4 3v. Ga imam sam in vsake toliko je pri nas ne?akinja. Dostop do zadnje klopi je mo?no omejen, niti no?em pomislit kako bi bilo na ka?nem bolj zaparkiraner parkplacu kjer nastane ?e problem z velikimi vrati.
    jane kaj pa vem ...

kako pa si ti zadovoljen z njim kaj se ti dopade in kaj ne lahko kaj poves o tem za spoznanje res da ta ni diesel . Kako mas opremo pa tako kak se ti zdi C 4

Comment

Opremo mam VTR pack in kar mi manjka je Hi-Fi JBL ki mi ga niso hoteli dat.
      Dodatno mam ?e senzorje zadaj, ki pa bi bili bolj uporabni spredaj.

Udobje bo? ti verjetno mo?no pogre?al glede na to da si navajen na xantio, ampak mislim da je 5v nekoliko mehkej?i. Sej z 16" ?e nekako gre, z 17" pa ?uti? vsak odvr?en ogorek. So pa zato vozne lastnosti

Te?av kar sem imel v skoraj dveh letih in 55k km je bilo par. Tresenje volana posledica zvitih in slabo centriranih koles in pregretih diskov. Zato na koncu te sezone kupujem druga plati??a. Original 205/50 R17 gume so 90? dra?je na komad kot 225/45 R17 isti model gume, pa? standardne dimenzije.
      Druga te?ava je bila lu?ka za airbag...se odpravlja sama od sebe
      No pa ?e v garanciji so mi zamenjali ?aromet ki je popokal od znotraj.

Sicer pa bo pri?el hmali rahlo prenovljen C4 z novimi bencinskimi motorji.
      Tako da po?akaj da pri?para? ?e ka?en euro za trenutnega ali pa pri?paraj ka?en euro ve? in si kupi? potem C4 1.6 120KM. Dosti je namre? pripomb glede 1.6 110, tudi na tem forumu.
      C4 2.0 HDi - Golf TDI killer

Comment

Originally posted by turtle New post replay
        Original 205/50 R17 gume so 90? dra?je na komad kot 225/45 R17 isti model gume, pa? standardne dimenzije.

Ja samo tole ni ?isto OK zamenjava - ?e 225 - potem 40; druga?e pa pri preseku 45 pride v po?tev 215.

Pri 225/45 bo pa avto malo vi?ji kot je to serijsko mi?ljeno
        OK

LP

Citro?novc

Comment

ni idealna je pa dovoljena, na vseh tuv-ih ki sem jih gledal so dovoljene gume 215/45 in 225/45

C4 2.0 HDi - Golf TDI killer

Comment

Damjanmb, tak?ne kot si ti imajo trgovci najraje. Jaz tako nepripravljen ne bi nikoli ?el v nakup nekega avta, potem bi ga pa prodajal ?ez tri mesece in ne bi dobil niti tretjine vlo?enega. Sam imam Xantio 1.8 16v ?e ?tiri leta pa nisem imel ?e enega problema (zdaj imam enega). LP

Comment

Working...
            X

Debug Information