Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xantia in ozvo?enje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Po slovensko: Prej sm po ?tajersko:

Po slovensko:

Ti zvo?niki igrajo zelo lepo. Tudi za 13 cm prostor se dobi dober in kvaliteten zvo?nik, ki lepo igra.
    :D:D:D:D:D:D:D:D

http://www.citroen-tuning-slo.com

Comment

andrej...a tile magnati so 13cm!? Mas slucajno kako ceno tega kompleta? Drgac pa ce ne zrezes iz sprednjih in zadnjih vrat tisto peno ki je med notranjo plastiko in zunanjim plehom na vratih ne more kej kvalitetno spilat :D
      110HP between your legs....2 wheels....nothing else around.....FZR 600 R rulz :)

Comment

Ja 13 so... ?pila ?pila...

Comment

Kaj priporocate za sprednji sistem?
          In pa kateri ojacevalec priporocate za poganjanje ovalcev Infinity 330W, 110w RMS?
          110HP between your legs....2 wheels....nothing else around.....FZR 600 R rulz :)

Comment

Jaz imam doma oja?evalec iz Xantie 2x 190 W Gelhard.... ?pila ko pr norcih....

Comment

Jaz mam spredaj 13cm Kenwood HQ (taka plava membrana pa nastavljivi tweeterji)predlanski model pa ?pilajo ?pecialno - no sicer kakor za koga. Meni se gre predvsem za dober, kvaliteten sound in ne toliko za golo razbijanje (?eprav se tud to not vrti;) )

Comment

Vsakemu enkrat dopizdi razbijanje sploh pa razbijanje nekvalitetnega zvoka. Tako, da se meni zdi, da je kvaliteten glasni zvok bolje kot pa nekvaliteten ZELO glasi zvok....

Comment

Logish....najbl se smejim ko mi ker pride pa prav kok fajn mu spila. In pol se usedem v avto pa u bistvu nix ne cujem ker se vse samo trese in preglasi srednje in visoke tone, predvsem pa vse hresci.
                  Ziva beda.

Comment

Kaj pa break?

Moj problem: Od nakupa je v avtu originalni radio z menjalcem in obi?ajnimi ?estimi zvo?niki. Kot vsi vemo, tiste 130 mm zadeve v zadnjih vratih ne dajo kaj dosti od sebe, vendar kot voznik seveda vedno sedim spredaj in me to niti ne moti. Spredaj pa tudi za silo ?pila, tako da ni ravno takoj za ven vr?t. Vendar to ni to. Pogre?am zvok 6x9" Infinityev z zadnje police, kot sem imel v prej?njih avtih. Vendar pa se pri breaku pojavi problem, da zvo?nikov zadaj pravzaprav ni mogo?e pri?raufati na nobeno primerno mesto. Tista poli?ka za sede?i ima spodaj ?e rolo, tako da si z njo ne more? kaj pomagati, niti izdelati kaj nadomestnega. Zato bi bil hvale?en za kak?en namig, kako naj si uredim zadevo, da bo ?pilalo kaj bolje. Razmi?ljal sem ?e, da bi dal v kufer ki?to od jamotovega 70W sub/sat sistema, ki se mi valja v kleti, satelite pa postavil na poli?ko. Bi se to sploh obneslo? Kako imate ostali ostali brejkarji to urejeno? Naj raje razmi?ljam o zamenjavi prednjih zvo?nikov? Preden se vr?em v stro?ke in razkopavanje armaturke, bi mi prav pri?lo ?e drugo mnenje.
                    btw: Zadnjo polico iz mediapana in luknjami za zvo?nike 6x9" za limuzino ?enkam... nekaj ostalih zadev poceni prodam.
                    Za vsako prehitevanje sta potrebna dva!

Comment

francl:
                      pri ozvocenju avta se bolj ali manj tezi k emulaciji koncerta.
                      in na koncertu ti zvok prihaja od spredaj (razen ce so zadaj kake dobre zenske, pa raje njih gledas in kazes hrbet odru :D)

torej definitivno spredaj nekaj malo boljsega montirat. najboljse locen sistemcek s tviterjem posebej in pripadajoco kretnico, pa se tvitercek postavi ali na armaturko ali pri ogledalu na tapeto...

in verjemi, tud 13ke lahko hudo lepo igrajo. sploh ce jih das na kak ojacevalec, lahko tud najcenejsi (ki je vsekakor mocnejsi od se tako "mocnega" radia)

pa kak majhen subek se v prtlazniku...dost popravi zvok, ker nobeni (!) zvocniki ne igrajo dovolj nizko, tudi ce jim v karaktersitikah pise da vlecejo od 20hz navzgor... (realno prej od 60 ali 70 dalje)

[Edited on 6-11-2003 by dobek]

Comment

Dobek...?lovk ma brejka.....pozabi na mali subek.....vsaj 15-ko noter, sej ma dost placa:D:D:D

Ma smo se hecali:D
                        2CV Pjep?

Comment

eh pubi

niso vsi taki manijaki, kot ti :P

Comment

Pa kaj res obstajajo 13cm subwooferji za v vrata montirat???

Comment

Re: Xantia in ozvo?enje

?ivjo
                              sam sem svojo xantio ?e 3x v celoti razstavljal ker sem vedno hotel bolj?i zvok..trenutno uporabljam spl 3way kit spredaj in noname 900 rms sub zadaj..kar se ti?e kablov ti obvezno svetujem zamenjavo obstoje?ih,?e pa bo? vgrajeval sub mora? vedet da bo? kmalu sli?al vse plastike v avtu,tako da je izolacija(beri razstavljanje) nujno..
                              ?e te ?e kaj zanima ti rade volje svetujem,glede na to da forume uporabljam zelo redko ti priporo?am da me raje pokli?e?..
                              lp
                              moreno 040470123

Comment

Re: Xantia in ozvo?enje

?ivjo,

tudi jaz sem ?e ve?krat razmontiral svojo xantio. tudi pri meni je ?lo za predelovanje v iskanju bolj?ega zvoka. trenutno imam narejeno 3-way activo: v armaturi visokotonce, v prednjih vratih midbase, in v prtlja?niku bas. ker nisem nek basoholik in je povdarek na srednjih in visokih tonih se tudi tisti na zadnjih sede?ih ne prito?ujejo glede sli?nosti. radio, ki to vse poganja, je alpine. razen tega, da sem moral dokupit novo plo??ico za v odprtino od originalnega radia in je distan?nik za novi radio, nisem imel pri monta?i popolnoma ni? problemov.

tako da dam tudi jaz glas za lo?en sistem spredaj in bas v prtlja?niku. :)

lp

Comment

Working...
                                X

Debug Information