+ Odgovor na temo
Stran 1 od 2
1 2 ZadnjaZadnja
Prikazujem Rezultate 1 do 35 od 64

Prispevek: Zbivanje kilometrov!

Novinec Model is on a distinguished road
    Prispevki
    89
    Reprezentivna Ocena
    17

Zbivanje kilometrov!

Zanima me kako se to naredi??? Xantia 16V l.94 kilometri 187000

Gdo to dela in kok bi me prslo!!??

NUJNO!!

LP
    Jani

niko i ništa Čojko is on a distinguished road Čojko's Avatar
    Starost
    36
    Prispevki
    2,669
    Reprezentivna Ocena
    275
    Ti kar pusti kilometre takšni kot so, saj če jih boš zbijal jo boš še težje prodal, ker bo vsak vedel da so zbiti. Takrat pa ti dela le domišlija in vizuelno ocenjuješ koliko dejansko naj bi jih avto imel in kaj vse je lahko narobe.

Pri prodaji je zelo važen stik ki ga navežeta prodajalec in kupec. Ko dobi kupec zaupanje v prodajalca in njegovo verodostojno govorjenje o produktu lahko prodajalec veliko lažje in dražje proda svoj izdelek.

Lp Čojko

Dolgoletni Citroenar dvorjan is on a distinguished road dvorjan's Avatar
    Starost
    30
    Prispevki
    580
    Reprezentivna Ocena
    66
    Jaz sem tudi za to, da pustis kilometre pri miru. Pac, 10 let star avto - 187k, tako je. Pomisli, kako bi se ti pocutil, ce bi kupil avtomobil z mocno zbitimi kilometri.

Pa pardon za moraliziranje.

Lp,

Dvorjan

garacGost
    Gost
    Model, neh ljudi nategovat, zdaj je EU, te lahko tožijo za tako dejanje IN PRAV BI BILO TAKO!

Prispevki
    89
    Reprezentivna Ocena
    17
    jah... z avtom ni nic narobe sploh ne kaze da je 10 let star... in se usak je reku da ma veliko kilometrov... en mi je ponudu zanjo 500k!!!! Avto z full option pa 500k??

Ne hvala!

Zato bi zbiv kilometre vsaj na 150.000 km

LP
    Jani

Dolgoletni Citroenar jolbe will become famous soon enough jolbe will become famous soon enough jolbe's Avatar
    Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    Ne vem kaj boš pridobil z zbijanjem za 40.000 km. Prodaj nekomu, ki ve kaj je Citroen in bo kupil tudi z 250.000 km!
    Tisti, ki bo kupil tvoj avto bo prej ali slej pristal na tem forumu, potem pa boš Andrejčka ("gora od deda&quot klical na pomoč...;D
    Jaz bi denimo, če bi mi ti prodajal avto s kao 150.000 km bil prepričan, da jih ima 300.000.

Dolgoletni Citroenar Tito is on a distinguished road Tito's Avatar
    Prispevki
    521
    Reprezentivna Ocena
    62
    Jaz sem pred kratkim prodal VW Boro, staro dobrih 5 let, ki je imela 162.000 prevoženih km. Ko pride pravi kupec, ki res išče dober avto, ga bolj zanima ohranjenost in delovanje avtomobila. Če je tvoja Xsantia res solidno ohranjena, jo boš lahko slej ko prej prodal takemu kupcu za pravo vsoto.

Član ToniTic is on a distinguished road ToniTic's Avatar
    Starost
    31
    Prispevki
    206
    Reprezentivna Ocena
    30
    Dajte mu povedat kaj ga zanima. Sej je bil dovolj pošten, da je na forum napisal, kaj mu še pridigate. Se pač njemu bolj dopade, če ma manj km na števcu.

BTW jaz bi plačal, da bi zvedel koliko jih ma moj AX v resnici :ooooo

Dolgoletni Citroenar jolbe will become famous soon enough jolbe will become famous soon enough jolbe's Avatar
    Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    Ja, ne vem. Če je števec analogen, potem ga odmontiraj ven, razstavi in ponovno sestavi kolesca na pravilno vrednost. Ali pa ga nekako vpni v vrtalnik, mikser ali podobno in ga nekaj ur vrti naprej.
    Če je digitalen pa boš moral najti nekoga ,ki se s tem ukvarja (poglej v oglasnik). Mogoče pa bi bilo še najlažje dobiti rabljen števec z ustreznim stanjem kilometrov.?

Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    [quote
    BTW jaz bi plačal, da bi zvedel koliko jih ma moj AX v resnici :ooooo [/quote]

327.892!
    Plačaj!

Doktor Citronizma Andrej is on a distinguished road Andrej's Avatar
    Prispevki
    2,412
    Reprezentivna Ocena
    252
    Zdaj pa pride ''gora od deda'' pa bom takole rekel. Če pride človek kupovat avtomobil in ima tolko in tolko prevožebih (realno) bo zelo vesel realnih kilometrov (taki sem jaz) ZAKAJ? Zato, da veš kaj te čaka, kaki servisi in kakšna dela in, da redno delaš servise tako kot je treba, če pa ti pljuneš dol kilometr pa ti tip kupi avto pa mu čez 14 dni jermen vtrga pa jaz te poiščem pa ti jebem mater sine... Pusti tako kot je pa basta. Ali pa naredi generalko pa daj števec na nulo... Pa še nekaj je če pri Xantiji števec obračaš (zbijaš) se vidi na igli kazalca za hitrost... Tak, da preštudiraj...

Novinec ravbar is on a distinguished road
    Prispevki
    98
    Reprezentivna Ocena
    18
    Jaz sem kupcu povedal, kje je avto servisiran in najgre do serviserja in pogleda v rač kaj je bilo narejeno. Če pa bi bil daleč od servisa, sem pa imel spravljene vse račune in bi mu jih pokazal. Ko je prišel naslednji dan na dom (zanimal se je na sejmu v nedeljo) me je z nekaj vprašanji preizkušal, ker je že vedel odgovore s servisa. Avto je kupil prvi, ki se je ustavil in kaj vprašal na sejmu, pa tudi prvič sem ga peljal na sejem. Po moje je važnejše kakšen avto zgleda kot pa koliko km ima, saj tako vsi vemo, da tisti uvoženi nimajo realnih km, potem ti gre pa kaj večjega, ker zamujaš pri menjavi vitalnih delov.

Član ToniTic is on a distinguished road ToniTic's Avatar
    Starost
    31
    Prispevki
    206
    Reprezentivna Ocena
    30
    Originial je poslal jolbe
    [quote
    BTW jaz bi plačal, da bi zvedel koliko jih ma moj AX v resnici :ooooo
    327.892!
    Plačaj! [/quote]

Dokaži!

Prispevki
    89
    Reprezentivna Ocena
    17
    ma boli ke K!!!!!

mene zanima gdo to dela in kok je... mu placam in cav!

Kaj je tako tezko to povedat???

Lp
    Jani

elmarkGost
    Gost
    Originial je poslal andrej
    Pa še nekaj je če pri Xantiji števec obračaš (zbijaš) se vidi na igli kazalca za hitrost... Tak, da preštudiraj...
    Kako pa se to pozna?
    Ti mogoše kazalka šteka in je treba vsake toliko udarit po armaturi?

LP

Mare

elmarkGost
    Gost
    Aha!

Meni pa se vsakodnevno pojavi, da kazalka zašteka in potem je potrebno udarit po aramturni in zadeva potem celdan dela. Ne vem kaj bi to bilo.

LP

Mare

Novinec SmokeV8 is on a distinguished road SmokeV8's Avatar
    Starost
    27
    Prispevki
    136
    Reprezentivna Ocena
    22
    model...da naus pol tko naredu ko en kreten ko mi je mondeota prodaju pa tiscal servisno knjigo pod nos in je bil zadnji servis pri 159.000km na stevcu pa 156.000 km

Sicer sm pa striktno proti da to delas in se neki....ce nebos zamenjal vsaj volana ki e pri xantijah do kurca (full se znuca) pol ce naus red na kazga debila naletu naus nc naredu.

Prispevki
    89
    Reprezentivna Ocena
    17
    se enkrat bom reku bolime k in se ostalo... gledam samo za svojo rit... in hocem te moja jajca prodat ker se nocem niti metra vec pelat... in NIKADA VISE CITROENA!!! To se samo kvari... jajca

Gdor hoce kupt moja skatlo jo ma za 550k.

LP
    Jani

Starost
    30
    Prispevki
    580
    Reprezentivna Ocena
    66
    Originial je poslal Model
    se enkrat bom reku bolime k in se ostalo... gledam samo za svojo rit... in hocem te moja jajca prodat ker se nocem niti metra vec pelat... in NIKADA VISE CITROENA!!! To se samo kvari... jajca

Gdor hoce kupt moja skatlo jo ma za 550k.

LP
    Jani
    Kaj se ti je pa Xantia tako zamerila?
    187k km pac naredi svoje. Ali hitro prodas ali pa postimas v nulo (bo sicer stalo dinarja) in se vozis se nadaljnih 100k km. Si se ga totalno navelical?

Saj po svoje te razumem, pred leti je mene R5 tako zafrustriral, da...

Lp,

Dvorjan

garacGost
    Gost
    TI PA SI I...., Najprej se dereš jajca, pol pa hočeš še dnar met zanje! PIZDA pa mulci skoz neki prčkate pa avtih pa šravbate vsi pametni, pol gre pa u kurac, pol pa jokat, pa citroen je zanič pa..., TO govorite sam mulci, ki nkol niste bli citroenarji.

PEJD, KUP SI VW, AL PA AUDI, PA NAJ TI PROKLET SKRET NEMŠK KUJ RIKNE!

Zasvojenec z Citroeni skrt3 is on a distinguished road skrt3's Avatar
    Prispevki
    1,196
    Reprezentivna Ocena
    130
    Se podpisujem!

Prispevki
    2,412
    Reprezentivna Ocena
    252
    JAO model... In sedaj boš prodal avto... ja sigurno sploh kakšnemu ki bo prišel sem mogoče vprašat... Sem ti poslal 100% kupca pa ti je avto na probefartu crknil oz. se je nekaj kadilo iz mašine... Pa bi ti ga 100% kupil samo... Jebi ga... Tip je šel iz Maribora k modelu pogledat (kupit) Xantio in se odločal med dvema zelenima ena je stala v Mariboru druga je bila od Modela... Tipu je bila od Modela avto 100x lepši kot ta v MB in je šel v Ljubljano na probafart in kaj? Peljala sta se pa je malo zategnil pa se je začelo kadit iz mašine... Prišel v MB pa kupil avto v MB, sedaj jo rihta in avto je qul.. Model tak avta ne boš prodal, še nekaj če pa misliš, da drugi avtomobili ne crkujejo pa se res zelo zelo motiš... Pa ne pozabi, da si 3 lastnik in da je avto star 10 let... Pa brez zamere..

Novinec DejanHDI is on a distinguished road
    Prispevki
    94
    Reprezentivna Ocena
    18

Gaši 10 točk ... again

Točno to.

Jaz že skoz trobim, pa se mi "doma" smejijo ko govorim, da kaj potem, če Citroen proda več avtov kot prej, če pa večina ljudi, nima odnosa do Citroena.

In Model ga očitno nima, žal. Te razumem, da te je avto razjezil, ampak jebi ga, saj pa veš, da ni nov in tudi veš, da je šel cez kar nekaj rok. Vsak štrcka, pa se igra z vsemi možnimi dodatki, potem pa je vse narobe.

Še primer: Pred 1 mesecem se mi je na Titovem mostu v MB ob 15.30 minut (ko je največja gužva) snela puša iz prestavne ročice na starem XMu in to takrat ko sem stal v km vrsti in dal v prvo brzino. Seveda sem obstal. Ampak niti enkrat nisem rekel ne prej ne potem besedo čez avto, pa me je "v.d" tašča malo provocirala. Lahko se naredi ne vem kaj,crkne kar hoče, zame je še vedno in bo vedno moj carski avto, ne pa jajca itd. Enako bo z Xantio,ki je praktično nova,če bo crknal bo, saj ne bo prvi in ne zadnji. Jaz sem Citroenar, sem vsekan na njih in dokler se bo avto vrtel tolko časa ga bom imel pa pika.

Pravi Citroen fan, še posebej hidravljičar, ne bo nikoli rekel "kurčev avto", pa naj bo še tako hudo. Do avta ima poseben odnost, tako poseben kot je "bil" sam Citroen.

Je tako? ::))

Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    Tako je!

Novinec tropinovec is on a distinguished road tropinovec's Avatar
    Prispevki
    15
    Reprezentivna Ocena
    11
    Evo, sem spesnil na to temo eno kratko citroenarsko:

Citroen - moj boš na veke,
    ostali avti - navadne so pokveke!
    Pa če se ti čisto vse pokvari,
    z njim glavni si v vsaki fari!

Ne pretiravam – prav zares,
    z njim se pelješ do nebes!
    Če hočeš trdo pa sedeti –
    kupi Nemca in se nehaj dreti!

Vsak citroenar nežen je po duši,
    čeprav okvaro kakšno tu in tam popuši!
    A rečem vam – dober je to znak,
    na muki se pozna junak!

A zdaj ne bom več pretiraval,
    in forum ves - zastonj zabaval!
    Povem vam le še to –
    Citroen za večno bo!

::))

Starost
    30
    Prispevki
    580
    Reprezentivna Ocena
    66
    @tropinoec:

plosk, plosk

To pa si res lepo napisal. Kapo dol.

Lp,

Dvorjan

Administrator
    Peter has disabled reputation Peter's Avatar
    Starost
    34
    Prispevki
    396
    Reprezentivna Ocena
    10
    @ Model - ali si ti sploh 100 % , da ima tvoj avto 187.000 km?
    Sem imel Xantio 16 V s 170.000 km, pa je zgledala in se vozila kot nova.
    Pač si imel smolo, oz nisi avta pripeljal k kakšnemu poznavalcu pregledati pred nakupom.

Moj XM s 372.000 km, dela odlično, treba je pa pri takih kompleksnih avtih , kar novejši hidravlični Citroeni vsekakor so, računati na občasne težavice in nepredvidene stroške.

Kar tako počez govoriti, da se Citroeni kvarijo je pa brezveze, ker poznam nešteto drugih avtov dosti bolj zvenečih znamk, predvsem Nemških, ki so vsaki drugi dan na servisu.
    Samo z eno razliko: DA TO NJIHOVI LASTNIKI ZELO SKRIVAJO in nočejo priznati, da so kupili jajca.
    Enemu znancu je prejsni teden crknila pumpe duse šoba na 2 leti in pol starem Sharanu TDi in račun je bil čez 200.000 SIT.( pa je šel ves prihranek po gobe)
    Pa kaj češ-.tako je :jezik

Citrohidravlični vozovi RULAJO ::))

garacGost
    Gost
    Tropinov'c je vse povedal,
    nima smisla, da kar koli bi še razpredal!

TROPINOVC bravo! Glavni si!
    ;boun;boun;boun

Prispevki
    89
    Reprezentivna Ocena
    17
    Nisem niti 0.1% da ima 187km ker tocno vem koliko jih ima v realnosti ki jih je ze prejsni lastniki zbivali.....

Avto hocem cim tej prodat da bom kupu novega!!! In pri tem se mi malo mudi ker prodajalec ne bo cakal da bom mojo kisto prodal.

Na Xantiji sem se pac navelical teh popravil.. in je slampasto narejena. Nimam vec casa za pelat po servisih in iskat najugodno od najugodne resitve! Poleg tega pa skoraj "vsem" citroenom padajo drasticno cenerabljenih avtomobilov. Cimprej prodam da dobim se kaj od nje.

LP
    Jani

Zasvojenec z Citroeni skrt3 is on a distinguished road skrt3's Avatar
    Prispevki
    1,196
    Reprezentivna Ocena
    130
    Ajde, vso srečo!

Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    Ne mislim se vmešavat ampak: PA KJE SI TI VIDEL DA JE XANTIA ŠLAMPASTO NAREJENA??? A si že kdaj sedel v drugem avtu?
    Verjetno maš Daewoo Espero ne pa original!

Dolgoletni Citroenar dobek is on a distinguished road
    Prispevki
    730
    Reprezentivna Ocena
    81
    jolbe: iz tiste generacije dajfujev je bil espero se edini podoben avtu, da ves...

Prispevki
    2,412
    Reprezentivna Ocena
    252
    Model... eh brezveze...

niko i ništa Čojko is on a distinguished road Čojko's Avatar
    Starost
    36
    Prispevki
    2,669
    Reprezentivna Ocena
    275
    Originial je poslal Model
    Avto hocem cim tej prodat da bom kupu novega!!! In pri tem se mi malo mudi ker prodajalec ne bo cakal da bom mojo kisto prodal.
    Če se ti ful mudi, pojdi do takega preprodajalca z vozili, ki ti jo bo z kešem odkupil. En tak je Ičo v Kopru. Tam boš tudi dobil realno ceno zanjo. Cenitev po Eurotaxu minus nedelujoče zadeve.

Kaj pa kupuješ?

Lp Čojko

Prispevki
    2,412
    Reprezentivna Ocena
    252
    Grem po to k binetu pa zmečem v njo 200 000 jurjev pa je avto kot iz trgovine...

http://www.avtoodpad.si/foto/xsantia%202,0%2016v%20desno.jpg

Hoče pa 280 000 SIT zanjo drugače pa bi se še kaj zbilo:

http://www.avtoodpad.si/

+ Odgovor na temo
Stran 1 od 2
1 2 ZadnjaZadnja

Podobne Teme

1. potrebujem števec kilometrov
    By mesečeva vila in forum Citroën in tehnika
    Odg.: 1
    Zadnje Sporočilo: 18-07-2008, 12:32
  2. Zbijanje kilometrov