+ Odgovor na temo
Prikazujem Rezultate 1 do 13 od 13

Prispevek: Signalne lučke

Novinec StankoT is on a distinguished road
    Prispevki
    29
    Reprezentivna Ocena
    11

Signalne lučke

Pozdravljeni forumci
    pri svojem Picassu 1,8 sem opazil, da mi na armaturni plošči (gumbki za uravnavanje avtomatske klime) v temi ne svetijo več. Zanima me, ali ima kdo izmed forumcev kaj izkušenj s tem. Ali je potrebna zamenjava celotne stikalne plošče, ali je možna zamenjava samo žarnic, da bi gumbi bili vidni v temi. Morda je kdo izmed vas stvar že počel, v tem primeru bi prosil za sugestijo, ali je stvar smiselno pacati sam, ali jo je bolje prepustiti servisu?
    Za pomoč se vam najlepše zahvaljujem
    Staš

Novinec jonathan is on a distinguished road jonathan's Avatar
    Prispevki
    39
    Reprezentivna Ocena
    10
    Mislim, da so samo lučke, meni je bilo slabše "osvetljeno" mesto na displeju in je bila potrebna menjava lučk. Mislim, da sem na servisu plačal 4000 SIT.

LP

GoXGost
    Gost
    Ponavadi imajo vsi gumbi noter majhne žarnice. Ko pregorijo pač slabše sveti, ali pa če pregorijo vse sploh ne sveti.

Zamenjat se jih verjetno da. Je pa vse odvisno kako se tile gumbi razmontirajo. Lahko na lahek način, lahko pa ne.

To ti bo povedal kdo ki je to že razdiral na xsari.

Sam sem sicer menjal žarnice v vrtlijivih gumbih (Ventilator,gretje,pihanje) na ZX-u. Potreboval sem cca 1 uro za dve žarničke. Je pa res da sem delal prvič in sem počasi dajal narazen, da kaj ne polomim. Na koncu mi je uspelo in sem vse lepo sestavil nazaj. Vseeno pa gumbi niso šli na tako lep način dol...

LP
    Goran

Prispevki
    29
    Reprezentivna Ocena
    11
    Pozdravljeni, stvar je od včeraj naprej rešena. Menjava žarnic, pol ure dela (drobne žarnice, v kompletu jih je 10, pri Balmicu se 'zmotijo' in namesto treh žarnic iz kompleta zaračunajo kar 3 komplete - samo kot opozorilo ostalim) in stvar zopet veselo sveti, hehe.

Hvala vsem za pomoč
    Staš

GoXGost
    Gost
    Si sam menjal? Je šlo lepo narazen?

Prispevki
    29
    Reprezentivna Ocena
    11
    Pozdravljen Goran, ne nisem menjal sam, ampak sem stvar prepustil servisantu. Sem pa spremljal postopek, tako da se bom drugič zadeve lotil sam. Narazen gre brez večjih težav.

LP Staš

Samo Prijavljen dparadiz is on a distinguished road
    Starost
    40
    Prispevki
    4
    Reprezentivna Ocena
    0

Balmico in menjava žarnic

"Pozdravljeni, stvar je od včeraj naprej rešena. Menjava žarnic, pol ure dela (drobne žarnice, v kompletu jih je 10, pri Balmicu se 'zmotijo' in namesto treh žarnic iz kompleta zaračunajo kar 3 komplete - samo kot opozorilo ostalim) in stvar zopet veselo sveti, hehe."

Pozdravljeni s strani BALMICO d.o.o.!

Gospod Stanko, če dobro pogledate račun, vidite da so bile menjane 3 žarnice v kompletu s podnožjem (žarnica + podnožje) zato je v nazivu postavke na vašem računu 'ŽARNICA 1,2W armaturka KPL' po ceni 333,33 SIT brez DDV. Zamenjali smo 3 žarnice in vam računali pol ure dela.Delo je vsebovalo demontažo vmesne konzole na vašem vozilu, demontažo radioaparata, demontažo displaya, menjava 3 kom žarnic in seveda tudi ponovna montaža vsega naštetega po osnovni servisni ceni T1.

Ker ste bili prisotni pri popravilu in Vam je bil račun fizično izročen in razložen, predlagamo, da drugič vse nejasnosti razčistimo takoj po izvršitvi dela.

Sprejmite naše lepe pozdrave

BALMICO d.o.o.

Zasvojenec z Citroeni alex is on a distinguished road
    Prispevki
    1,372
    Reprezentivna Ocena
    146
    He, he, še vedno pol ceneje, kot pri Metro avto (poleg Merkator supermarketa LJ), kjer so mi tisto žarnico 1.2 W za osvetlitev komand klime v Xantii zaračunalni 650 SIT.

Pa na račuinu sploh ni pisalo, da gre za "komplet"

Pa glih tako sem porabil pol ure, predno so mi našli žarnico in spisali račun.

Žal take žarnice nisem našel v trgovinah z avtodeli, kjer so bile okrog 200 SIT (samo z večjim vznožjem, tako da se je ni dalo stlačit notri)

Dolgoletni Citroenar jolbe will become famous soon enough jolbe will become famous soon enough jolbe's Avatar
    Starost
    35
    Prispevki
    841
    Reprezentivna Ocena
    102
    Kul! Pooblaščeni serviserji so začeli spremljati forum. Verjetno so ugotovili da se tu nahaja več znanja kot v celotni SLO servisni mreži

Zasvojenec z Citroeni skrt3 is on a distinguished road skrt3's Avatar
    Prispevki
    1,196
    Reprezentivna Ocena
    130
    Vsaka čast podjetju BALMIC!

Tudi vnaprej se priporočamo za kakšen prispevek, pomoč ali reklamo!

Vaša pomoč bo vsekakor dobrodošla, lahko bi se zmenili tudi za krajšo predstavitev vašega podjetja in vnaprej "paciente" posredovali k vam

Lep pozdrav,

Skrt

Prispevki
    29
    Reprezentivna Ocena
    11
    Odgovor servisu Balmico d.o.o. SG

Pozdravljen g. Paradiž

Pa saj moj post ni imel namena kritizirati dela vašega mehanika (našteli ste vse, kar je mehanik v resnici z veliko mero občutka in skrbnosti tudi opravil), delo je po moji laični oceni bilo opravljeno res tako kot stranka pričakuje (skrbno, natančno in korektno). Prav zaradi vaših mehanikov, ki se na vsakem koraku trudijo ustreči in zadovoljiti še tako zahtevno stranko v vseh njenih mogočih in nemogočih pričakovanjih in zahtevah je prav vaš servis v mojih očeh eden najboljših.

Glede materiala pa toliko: Na pultu sem ob plačevanju računa opazil škatlico z žarnicami. Na njej je bila nalepka s ceno, ki jo omenjate. Običajno je na embalaži vedno cena za kompletno vsebino, ne pa za posamezno enoto in tako sem tudi jaz predvideval, da je cena na škatlici za komplet 10 žarnic (ni mi sicer jasno, kako bi izgledala sama žarnica brez podnožja, v katerega je fiksno lepljena). Strinjam se z vami, da bi račun moral razjasniti takoj po izvršitvi dela. Morda pa se mi prav zaradi dobrih izkušenj do sedaj to ni zdelo potrebno. Prepričan pa sem, da bomo v prihodnje nesporazume razčistili na licu mesta.

LP Staš

Samo Prijavljen dparadiz is on a distinguished road
    Starost
    40
    Prispevki
    4
    Reprezentivna Ocena
    0
    Gospod T.
    Hvala za odgovor na forumu. Upamo da bomo še vnaprej sodelovali v obojestransko zadovoljstvo, s čim manj našimi spodrsljaji.

lp!

BALMICO d.o.o.
    Paradiž

Dober Član vlado34 is on a distinguished road vlado34's Avatar
    Starost
    39
    Prispevki
    266
    Reprezentivna Ocena
    32
    Originally posted by alex
    He, he, še vedno pol ceneje, kot pri Metro avto (poleg Merkator supermarketa LJ), kjer so mi tisto žarnico 1.2 W za osvetlitev komand klime v Xantii zaračunalni 650 SIT.

Pa na račuinu sploh ni pisalo, da gre za "komplet"

Pa glih tako sem porabil pol ure, predno so mi našli žarnico in spisali račun.

Žal take žarnice nisem našel v trgovinah z avtodeli, kjer so bile okrog 200 SIT (samo z večjim vznožjem, tako da se je ni dalo stlačit notri)

A si mogoče videl kako snamejo ven klimo mam tud jast tam temo

+ Odgovor na temo

Podobne Teme

1. lučke
    By xara2003 in forum Citroën Xsara
    Odg.: 2
    Zadnje Sporočilo: 11-04-2010, 00:51
  2. Lučke ?!?
    By yeba in forum Citroën Xsara Picasso
    Odg.: 3
    Zadnje Sporočilo: 24-01-2007, 13:22
  3. Reset servisne lučke