Imam peuget 407 letnik 2006,zanima me če se da zamenjati jezik na računalniku in navigaciji...
LP ->
Bertl - for ever.
C5 II 2.0 HDI Excl. break avtomatik

Sem dobil informacijo, da naj bi bili novi CD-ji s kartografijo za 2011, šele junija zunaj![]()
Lep pozdrav vsem!
imam sledeč problem in do zdaj še nisem našel odgovora na problematiko. imam P307 z RT3 sistemom z verzijo 5.52A-2 in me malo mantra navigacija in sicer imam karto eastern europe NW 2008/2009 Q2 in mi v mariboru kaže le enih par glavnih cest in glavne ceste do ostalih krajev (nevem kako je z ostalimi mesti npr. lj in ce - ni me še pot vodila do tja). in kadar zoomiram karto na 150m izginejo čisto vse ceste (še tistih par ki jih prikazuje), ostane samo železniški promet na karti in pa znakeci za hotele, restavracije ipd. zdaj nevem al mene mantra navigacija ali so pa te karte res tako nepopolne, samo kolko sem prav tukaj ostali mate čist vredu.
Lp

ZDRAVO NEO 307!
jaz imam rt3 v peugeotu verzijo 6.63,tudi meni niso delale karte,pa sem dol potegnil digital rt3 2007-q4 in sedaj midelajo tudi ulice v Mariboru,sem preiskusil tudi v Celju delujejo.
EAST EUROPE 2007_Q4\m2.sif tole meni deluje ok!
NORTH EAST EAST EUROPE (Q2-2008) ta pa men tud ne deluje ok!
PA BERTL bo to točno vedo on obvlada rt3,Bertl sem videl da bodo nove karte junija,je to res kaj je napisal voznik-vozniku?
Lep pozdrav gogi!
LP ->
Bertl - for ever.
hej,
ja sej kasneje sem probal karte 2007/2008 Q3 (Q4 ne najdem nikjer) pa dela super, sem zelo zadovoljen.hvala za pomoč
aja, te 2009/2010 sem jaz tudi probal, pa se mi je rt3 non-stop resetiral na vsake 20 sek medtem ko sem mel cd noter, kar mi je tudi čudno blo, pa sem na vse različne hitrosti peko cd
Lp
Pozdravljeni vsi forumaši,
Sem nov na forumu in kljub temu, da nisem lastnik Citroena, moram nekaj napisat.
BERTL TI SI CAR !!!!
Iskal sem sicer karto Italije, ki jo potrebujem v sredo, vendar moja Lancia Phedra 2.0 exec. avtomatik, po samo 2 urah že govori slovensko.
Na verziji SW 5.52a-2 dela super.
P.S. Če kdo ve, kje lahko snamem karto Italije, mi naj prosim sporoči.
LP

Zdej je pa že konc aprila pa nobene nove informacije o novih kartah za navigacije....

Alo fantje kaj je novega,v svetu RT3.A je kaj sprememb na kartah,je kje kdo zasledil nove?
lep pozdrav vsem na forumu!!!!!!

A JE KDO ODKLENIL AV VHOD na rt3,DA DELA MED VOŽNJO VIDEO?
BETRL:Tistega v nemščini ne kapiram,na youtubu pa sem videl da dela super.Kakšna tv se montira v avto?
Ej, štala. Nč novga na zahodu. Vsaj jaz ne vem če je kaj. Zadnji poskus je odpadu, ker so nove karte 2009/2010 iste kot 2008/ed2.
Lej, AV lahko odklene vsak mehanik, če ima DIAG2000 tester. Z novejšimi ne gre, ker ne pusti.
Tisto o TV pa ne kapiram preveč. A si mislil kamero zadaj ali nekaj kar bi delalo na AV vhodu?![]()
LP ->
Bertl - for ever.

DA BI MED VOŽNJO OTROCI LAHKO GLEDALI RISANKE,POSKUSIL SEM VZRATNO KAMERO PA NI NAJBOLJŠA KOT NI PRAVI,KO SI DALEČ VSTRAN JE OK,KO PA SE BLIŽAŠ OVIRI PA SE SLIKA SLABŠA.MOGOČE NI DOVOLJ ŠIROKO PASOVNA.,NEKAJ KAJ BI SAMO OSTRINO POPRAVLJALO!
Ja obstajajo širokokotne kamere, narejene za za take aplikacije.
Kar se pa tiče risank med vožnjo ti pa priporočam, da v Hoferju kupiš kakšen Medionov predvajalnik na bat. in ga montiraš na zice zadaj. Pride cenejš in kvaliteta je ok. Resolucija RT3 je zelo majhna - mislim, da je 430 x 600.
LP ->
Bertl - for ever.

bertl a mogoče veš, če so teli tvoji Poljaki al Čehi, tud Carminata natjunal da se lahko vstavljajo ročno POI točke?
hehe, žena dobil Laguno z Carminatom, pa bi tud ona mela POI :):)
Zdravo,
na žalost Carminata ne poznam. Poglej na gpsunderground.com
LP ->
Bertl - for ever.

Že brskamo za kartami, ampak zaenkrat neuspešno![]()
Master of disaster

Nisem še uspel zapečt. So pa za RT3 in posebej za rt4/5. 3 potrebuje posamične CDje za delovanje 4/5 imata vgrajen disk in samo nadgradiš mape.
Master of disaster

aha, sem našel na eurovanu:
The collection is complete: 12 CD's for RT3 and 11 CD's for RT4/RT5 navigation units
The names of the various cd's is as follows:
Country.iso RT3
Country_2.iso RT4/RT5
For RT3 the SW of the unit must be 5.5x or 6.6x
For the RT4/5 units the SW must be 7.x or 8.x and above
All images should be burned with Imgburn at a low speed

Klikneš link, ki ga je pripopal Dr. MadMan.
Sedaj pa težavni del, ............ preklikaš in downloadaš vse .rar datoteke. Ko imaš vse željene .rar fajle zaženeš prvi zdownlovdan fajl (JosjesWegwijzert.part001). Pred seboj imaš mislim da 23 cdjev.
jst sem za downloadanje uporabil brezplačen Rapidshare Auto Downloader
Lista držav v prvih 75 rar fajlih:
-Nemčija2
-Eastern Europe South
-Eastern Europe South2
-France
-France2
-GB&Ireland
-GB&Ireland2
-Gran Canaria
-Italia
-Italia2
-Midden Europa
-Midden Europa2
-NO Europa
-NO Europa2
-NW Europa (Slovenija)
Pozdravljeni,
a je tle not kej novga? TMC? Novejša SLO?
LP ->
Bertl - for ever.

Zdravo, zdravo,
sem mislil, če je kdo pogledal datoteke z verzijo kart. Ali so novejše od Q2/2008.
Da vidim, če se splača vse tiste rare dol jemat.
LP ->
Bertl - for ever.

Ja slovenska karta je verzija 2009/2010a2. Gorenjska avtoceta je tudi že vrisana (brezje-vrba), pravtako je dodan šentviški predor. TMC še nisem zasledil, da bi deloval. Glede na to da sem se kar namatral, preden sem prišel do vseh kart, bi jih zdaj lahko naložil na server, da bo za ostale hitrejše.

Ja, benti potlej so pa novejše. Če ma kdo že to uštiman, da mi na bo treba dol vlečt se priporočam.
Al pa kakšen linkec, da ne bo tolk rarov.
LP ->
Bertl - for ever.

Bookmarks